AKCE PLZEN-JIH/SEVER ZBŮCH STARÝ DŮL (TÝNEC) 6. března 2010
Autor |
Zpráva |
JARIN JPP
Nadporučík
|
Re: AKCE PLZEN-JIH/SEVER ZBŮCH STARÝ DŮL (TÝNEC) 3.dubna 2010
No atmosféra před bojem by se dala krájet, v životě bych nepomyslel na to že pojedem na takovou looser akci,ale aspoń bude masakr Hlavně nechte doma silný brka ať je nezabijem vopravdu,základy postačí
_________________ Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
|
06 bře 2010, 11:21 |
|
|
|
Pif
Četař
Registrován: 05 čer 2009, 15:08 Příspěvky: 13 Bydliště: Vejprnice
|
Johny. Vesmes vsechny kvery jsou vzduchovky
|
06 bře 2010, 11:26 |
|
|
|
ufix
Četař
Registrován: 21 črc 2009, 18:57 Příspěvky: 10 Bydliště: Přeštice
|
Chci se zeptat jestli tam tedy někdo bude nebo to nemá cenu????
|
06 bře 2010, 11:27 |
|
|
|
serža
Rotmistr
|
YENKEE píše: Sorry, ale normální člověk, který si to přečte pochopí, že akci odsouváš. Pokud neumíš podávat normálně jasně informace tak se do pořádání akcí nemontuj. Nikde tam není že dnes to platí. Píšeš tam všude 3.dubna a že ty starý příspěvky 6. března neplatí. JASNÝ
Není to trochu na hlavu změnit původní pozvánku jako že to pořádáš opět za měsíc, to tam tedy musíš jasně napsat nebo založit novou pozvánku. To je jako by prasnaboys vždy jen přemazali nahoře datum a jeli dál, no to by v tom byl pěknej bordel ok já to ted azmenim
|
06 bře 2010, 11:31 |
|
|
|
JARIN JPP
Nadporučík
|
ufix píše: Chci se zeptat jestli tam tedy někdo bude nebo to nemá cenu???? No já doufam,že jo leda by se někdo po... strachy a akci zase zrušil,když už tam jedu tak doufám že tam někdo bude.
_________________ Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
|
06 bře 2010, 11:35 |
|
|
|
YENKEE
Podporučík
|
Re: AKCE PLZEN-JIH/SEVER ZBŮCH STARÝ DŮL (TÝNEC) 6. března 2010
Já a určitě 4 lidi přijedeme
_________________ Airsoftu 18+ a zdravému rozumu ZDAR
|
06 bře 2010, 11:35 |
|
|
|
JARIN JPP
Nadporučík
|
Čoveče takovou popularitu akce asi ani nečekal ,já vás varuju jestli tam jedu zbytečně mám u vás pańáka Yankee
|
06 bře 2010, 11:38 |
|
|
|
defence
Četař
|
Jeee to je skoda ze jsem si to precetl az ted, tam mohl byt kopec srandy, kdyz to tak sleduju
_________________ Zemřel jsem jako nerost a stal jsem se rostlinou, zemřel jsem jako rostlina a povstal jsem jako zvíře, zemřel jsem jako zvíře a stal se člověkem. Proč bych se měl bát? Kdy jsem umíráním něco ztratil? Džalalu´d-dín Rúmí
|
06 bře 2010, 18:54 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
Lidi chápu vaše rozhořčení, ale prosím stop OT v tomto tématu.Myslím si, že o pořadateli si každý udělal svůj obrázek a nemá to již dále cenu rozpytvávat.
Děkuji za pochopení
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
06 bře 2010, 19:21 |
|
|
|
Johny83
Štábní praporčík
Registrován: 05 lis 2008, 14:47 Příspěvky: 166 Bydliště: Rybnice
|
Darken01 píše: Lidi chápu vaše rozhořčení, ale prosím stop OT v tomto tématu.Myslím si, že o pořadateli si každý udělal svůj obrázek a nemá to již dále cenu rozpytvávat.
Děkuji za pochopení Nech si ty keci pro někoho jinýho ty moderátore. Nakonec jsme jeli a užili si to. To ty jen meleš hubou. Od tý doby co máš tu "HODNOST" moderátora, tak jen upozorňuješ jak se tady lidi mají chovat a píšeš červeně. Ale že by jsi přijel na akci a postavil se nám čelem, to ne. Své stránky máš zaheslované, na fotkách ksicht zamazanej. Stydíš se za novou jednotku http://contractors.txt.cz/...Fakt už mi tady ty tvoje příspěvky točí... To jsem zvědav jestli dostanu ban. Někdo to ale napsat musí. Svoboda slova ne...
_________________ !!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!! Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem. Vini, vidi , fugy
|
06 bře 2010, 20:59 |
|
|
|
Johny83
Štábní praporčík
|
Jinak nakonec jsem byl docela překvapenej, akce se povedla, zajímavé prostředí.
_________________ !!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!! Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem. Vini, vidi , fugy
|
06 bře 2010, 21:04 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
Nebudu to komentovata a tím se snižovat se na tvojí uroveň. EDIT: Jen pro info ty stránky sou už nějakou dobu neaktivní kvůli takovejm mimoňum jako ty
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
06 bře 2010, 21:07 |
|
|
|
Johny83
Štábní praporčík
|
Darken01 píše: Nebudu to komentovata a tím se snižovat se na tvojí uroveň. EDIT: Jen pro info ty stránky sou už nějakou dobu neaktivní kvůli takovejm mimoňum jako ty No a já chtěl do teamu To děláš dobře, musel bych ti odpovědět a dostal bych banána
|
06 bře 2010, 21:11 |
|
|
|
Skřet
Moderátor
|
konec!! zamykam.. uz toho bylo dost.. EDIT: jo a vy si to vyreste po pm bo nekde jinde ju? jinak jelikoz johny nema zatim zadny varovani tak to nechame u toho varovani za napadani moda..
|
06 bře 2010, 21:17 |
|
|
|
Werscajk
Moderátor
|
serža ->BAN na 14 dní za multi spam (5 příspěvků pod sebou
06 bře 2010, 21:23 |
|