|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 24 ] |
|
|
19.9. Jagged Alliance Strašice
Autor |
Zpráva |
Heki
Četař
|
19.9. Jagged Alliance Strašice
„Nejmenovaná odštěpenecká země ve východní Evropě je pod vojenskou diktaturou generála Valstoria. Zatímco jej zahraniční sousedé obviňují z porušování lidských práv, generál dále posiluje svoji armádu a chystá se na grandiózní oslavu výročí své vlády. Má co slavit, neboť se mu podařilo zajmout svého dlouholetého odpůrce a ideového vůdce opozice prof. Čoproviče. Tím se mu ale nepodařilo umlčet hlas lidu volající po svobodě. Povstalecké hnutí v zemi je připraveno jednat, podařilo se mu získat zahraniční žoldáky, s jejichž pomocí může zahájit ozbrojený odpor. Povstalci mají ale nedostatek zbraní. Musí je získávat na černém trhu v zahraničí a pašovat přes hranice. Dále kolují zvěsti, že do dění v zemi se zapojily i tajné služby velmocí a mají zde své agenty…“ Pojetí hry: Herní prostor představuje stát pod vládou generála a jeho armády. Mezi civilisty se ukrývají povstalci, ze zahraničí se snaží do země proniknout žoldáci a podpořit povstalce. Úkoly armády a policie: Střežení hranic a celní služba, střežení vojenských objektů a vězení, ochrana V.I.P., nábor a výcvik branců, dohlížení na veřejný pořádek, kontrola civilistů, pochodování na vojenské přehlídce, speciální operace Úkoly žoldáků: Překročení hranic, navázání kontaktu s povstalci, plnění úkolů pro povstalce (špionáž, eliminace V.I.P., osvobození vězňů, nákup a pašování zbraní…) Sraz v sobotu 19.9. od 8:30 ve Strašicích u nové hasičárny: http://www.mapy.cz/#mm=FP@dm=131553920+ ... 08224@z=13v 9:00 se vyráží na místo. Hraje se v zóně B voj. Újezdu (veřejnosti přístupné o víkendech a svátcích) Vstupné dobrovolné Každý zodpovídá sám za sebe Předpokládaný počet hráčů: kolem 20ti + NPCčka Zájemci o účast pište na honzakaja@seznam.cz
|
08 zář 2009, 16:31 |
|
|
|
Heki
Četař
|
Re: 19.9. Jagged Alliance Strašice
Hledám na akci zdatného snipera pro roli spec. agenta, zájemci pište na mejl - napište o sobě něco hezkého a jakou máte zbraň požadavky - umět splynout s okolím v přírodě i v obydlené oblasti, role-play a umět střílet A tady ještě kde se bude hrát : http://www.mapy.cz/#mm=FP@dm=131578176+ ... 99584@z=14
|
09 zář 2009, 05:57 |
|
|
|
Jarmil
Praporčík
|
Můžu se zeptat, který tým to pořádá, popř. link na webové stránky? A Jaké jsou přihlášené týmy? Dík.
_________________ Beati pauperes spiritu, quoniam ipsorum est regnum caelorum
|
09 zář 2009, 06:11 |
|
|
|
Heki
Četař
|
http://www.glhf.euweb.cz/Zatím se mi ozvaly týmy 9.LPO(9.Lajdácký Průzkumný Oddíl), Insurgent Forces, A.C.S. a 101st Airborne Division Pilsen
|
09 zář 2009, 15:17 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
Heki píše: Hledám na akci zdatného snipera pro roli spec. agenta, zájemci pište na mejl - napište o sobě něco hezkého a jakou máte zbraň požadavky - umět splynout s okolím v přírodě i v obydlené oblasti, role-play a umět střílet A tady ještě kde se bude hrát : http://www.mapy.cz/#mm=FP@dm=131578176+ ... 99584@z=14Chlape už sme o tom asi mluvily spolu v práci, tuto můžu vzít na sebe výbavu pro snipera samozřejmě mám, ale momentálně žádnou manuální snipu ( všechno rozebraný ) only AEG, jestli by to nevadilo ....
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
09 zář 2009, 17:15 |
|
|
|
softak
Rotmistr
|
jj už se těšim dofám že lidi přijedou
|
11 zář 2009, 19:12 |
|
|
|
xstb
Site Admin
Registrován: 19 říj 2007, 16:00 Příspěvky: 1237 Bydliště: Klatovy
|
takze od nás upřesňuji počet lidí. bude nás celkem 6.
_________________ 9.Lajdácký Průzkumný Oddíl
|
15 zář 2009, 06:36 |
|
|
|
Heki
Četař
|
Tak ja upresnuji, ze nas orgu bude 8
|
15 zář 2009, 10:46 |
|
|
|
softak
Rotmistr
|
Čau tady A.C.S team zatim lasím 8 lidí.
Naposledy upravil softak dne 15 zář 2009, 20:05, celkově upraveno 3
|
15 zář 2009, 18:04 |
|
|
|
Heki
Četař
|
Tak dále potvrdili účast Havrani (7 lidí celkem)
|
15 zář 2009, 18:42 |
|
|
|
M_A_X
Rotmistr
|
Čus ...hlásim 4 týpky oblečený za teroristy )
_________________ Slabí lidé čekají na příznivou příležitost.Silní ji sami vytvářejí. .
|
15 zář 2009, 19:53 |
|
|
|
Rosomag
Nadrotmistr
|
no nevim sice kolik nas pojede a jestli pojedem ale chci se zeptat na teren jestli budovy nebo budovy i les jelikoz mame ACU
|
15 zář 2009, 20:11 |
|
|
|
softak
Rotmistr
|
Rosomag píše: no nevim sice kolik nas pojede a jestli pojedem ale chci se zeptat na teren jestli budovy nebo budovy i les jelikoz mame ACU je to obojí budovy a les je to dobrej teren tady je mapa http://www.mapy.cz/#mm=FP@dm=131578176+ ... 99584@z=14
|
15 zář 2009, 20:21 |
|
|
|
Heki
Četař
|
REGISTRACE UZAVŘENA
Těší mě velký zájem o akci, ale jak jsem avizoval, jedná se o akci se složitým scénářem, kde každý bude mít své úkoly, čili organizačně jsme schopni zvládnout jen omezený počet lidí. Počet lidí co potvrdili účast přesáhl 30, čili jsem nucen uzavřít registraci dalších hráčů. Je mi líto, ale měli jste na přihlášení dostatek času. A příprava akce mi zabrala příliš času na to, abych riskoval, že se strhne v bezduchou střílečku. Rád bych, aby se tady na Plzeňsku objevovaly airsoft akce s LARP prvky a proto jsem se taky rozhodl uspořádat tuhle akci. Pokud se vydaří - a to nezáleží jen na mě a ostatních NPC, ale především na vás - hráčích, rád bych v mém organizačním úsilí pokračoval. Proto doufám, že všichni co jste se přihlásili a potvrdili účast přijedete a oceníte to, že pro vás někdo připravil takovouhle akci zcela z vlastních zdrojů. Jak to ocenit? No samozřejmě dobrou a hlavně férovou hrou. Jedná se o akci s prvky RPG, což znamená, že se máte snažit věrohodně ztvárnit svou roli. Ale na rozdíl od MILITARY už tolik nezáleží jestli máte přesně stejnou výbavu jako např. voják kterého hrajete. ZÁLEŽÍ abyste se tak pokusili jednat. Já vycházím z toho, že není důležité co má člověk na sobě, není důležité co má ve zbrani, ale co má v hlavě. Protože pokud se chová jako idiot, nepomůže mu, že má výbavu za desítky tisíc. To radši přivítám klučinu s maskáčema od větví a manuálem, ale když bude mít správný přístup, bude pro hru urćitě větším přínosem.
Teď v srpnu na Milovickém Stalkerovi jsem se přesvědčil, že i jen jeden nezasvěcený hráč dokáže rozbít celou atmosféru, proto je dobré, abyste se než přijedete seznámili s tím o co na akci půjde. Jaké jsou tedy cíle akcí s prvky RPG (a ostatně všech akcí GLHF)? Především dobrá a věrohodná atmosféra a dobrá zábava. Počet fragů a konečné vítězství není to hlavní - čili nejsou to akce pro zamindrákované jedince, kteří si potřebují zvedat sebevědomí - takzvané EGOHUNTERY. Na terminátory si běžte hrát na Bigcombat.
Doufám, že má slova vezmete v úvahu a nebudeme muset řešit žádné problémy tohoto typu a užijeme si všichni společně pěknou hru. Na akci se těším na shledání s:
Havrany Plzeň: 7 lidí 9. LPO: 6 lidí A.C.S: 8-10 lidí 101st airborne Plzeň: 4-6 lidí M.A.X a jeho teroristi: 4 Havlis a spol: 2-4
CELKEM TEDY: 30-35 lidí
Žádám ty, kteří nejsou v seznamu, aby se nepokoušeli jezdit, nerad bych vás potom posílal pryč. Pokud se akce vydaří tak určitě uspořádám další akci a pokud budu mít organizační podporu od dalších lidí, tak bude moct být i pro více lidí.
TAK MOC DOUFÁM, ŽE SE NÁM TO V SOBOTU POVEDE!
|
16 zář 2009, 02:16 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
No tak sám za sebe můžu říct, že se těším jako už dlouho ne, jen doufám že mi do toho nevleze porod moji dcery Jenom se chci zeptat jestli by nevadilo kdyby sme se bou měli jednoho civila, jako fotografa a kameramana. THX
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
|
16 zář 2009, 06:25 |
|
|
|
M_A_X
Rotmistr
|
Konečně zas nějaký zpestření po těch bezduchejch střílečkách ... Už se s klukama těšíme na bohatej scénář a spolupráci s ostatníma..... mam ještě takovej dotaz - bude povolená pyrotechnika ?
_________________ Slabí lidé čekají na příznivou příležitost.Silní ji sami vytvářejí. .
|
16 zář 2009, 07:49 |
|
|
|
Heki
Četař
|
To uvidíme podle toho co přitáhnete, nějaký bouchadla jsou hezký zpestření, ale CKM nechte raději doma.
|
16 zář 2009, 13:32 |
|
|
|
Heki
Četař
|
Darken01 píše: No tak sám za sebe můžu říct, že se těším jako už dlouho ne, jen doufám že mi do toho nevleze porod moji dcery Jenom se chci zeptat jestli by nevadilo kdyby sme se bou měli jednoho civila, jako fotografa a kameramana. THX Určitě ne, a na začátku může klidně hrát např. novináře, když se začne pořádně bojovat tak si veme reflexku (čili je herně neviditelný).
|
16 zář 2009, 13:34 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
Hele hrát nebude jedná se o mojí přítelkyni, ale s reflexkou může fotit,pochopil sem to správně
|
16 zář 2009, 17:37 |
|
|
|
Heki
Četař
|
Darken01 píše: Hele hrát nebude jedná se o mojí přítelkyni, ale s reflexkou může fotit,pochopil sem to správně ano pochopil, ale musí si dát pozor ať někoho neprozradí.
|
16 zář 2009, 18:39 |
|
|
|
M_A_X
Rotmistr
|
nebo at jede na vlastní pěst s maskáčema jako válečnej fotograf taky nemam rád ty dotěrný fotografy na akcích ,který jen kvůli tomu aby udělali dobrý záběry přijdou metr před zakopanýho vojáka a prozradí ho ........do takovejch bych vždycky nejradši vystřelil to tam pak můžem všichni běhat v reflexních vestách když bude ale šikovnej tak proč ne ....fotky z akcí jsou prima věc jinak hlásim nějakou pyrotechniku ...malý megy a malý la bomby ...samozdřejmě budem používat jen s rozumem a tak nějak v rámci zpestření atmosféry ...žádný extremy ani dýmovnice a slzáky nemáme ale tak to se všechno probere na místě .....už se všichni těšíme .......
|
16 zář 2009, 18:46 |
|
|
|
Havlis
Praporčík
|
potvrzuji konecnypocet hracu 2
|
18 zář 2009, 14:10 |
|
|
|
sir.flash
Nadrotmistr
|
celou diskuzi jsem necet, mozna dorazime v odpolednich hodinach ... pocet 2
_________________ Kdo nestrili neni cech, pal pal pal
|
18 zář 2009, 23:55 |
|
|
|
Powers
Rotný
|
Chtěl bych Hekimu a jeho spolupracovníkům poděkovat za tuto akci, byla to změna a řek bych že změna k lepšímu. Nebylo to jen o kropení. Mám v plánu uspořádat něco podobného v chyníně. Na akci mi jen zklamali někteří podráždění hráči, kteří nešetřili nadávkami, je to jen hra, tak to tak berte, že si někdo hraje na terminátora je smutný ale nevidim žádnej důvod aby mu někdo vyhrožoval že ho zmlátí jak jsem na akci zaslech, nahlásit organizátorovi a hotovo. Další smutná věc bylo ono zranění. Všem zúčastněným ještě jednou děkuji za akci a organizátorům za přípravu. Tak někdy příště.
_________________ Mnozí lidé se nás ptají proč oživujeme historii... děláme to pro to aby jste si ji nemuseli nikdy prožít.
|
19 zář 2009, 16:56 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 24 ] |
|