|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Monty
Moderátor
|
Jaké máte rádi akce
Hodně otom diskutuju s lidma ale ustálený názor není. Hlavně se teda rozchází názor a potom prakce. Hodně lidí tvrdí že s přehledem dvoudení třídení akce nonstop ale posléze nevydrží. Jak ste natom vy?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
04 dub 2011, 20:56 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: Jaké máte rádi akce
Ideální situace? Jedna pořádná třídenní (samozřejmě nonstop) military akce se vším všudy měsíčně a k tomu podle času jedna až dvě jednodenní střílečky s nějakym jednoduššim scénářem a úkolama na odreagování.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
04 dub 2011, 22:40 |
|
|
|
rathy
Nadporučík
Registrován: 29 říj 2009, 19:17 Příspěvky: 300 Bydliště: Pardubice
|
Jednodenní akci....pěkně si autem dojet až na místo, zastřílet si po lidech, pokecat s kámošema, zasmát a očuchat nový kvéry Na scénáře jsem nikdy moc nebyl, radši pořádnou střílečku na odreagovíní...na softu mě baví nejvíc ta technická stránka, servisování, zlepšovíní a řešení problémů....víc času strávim na fóru a vrtáním se v kvérech než v lese
_________________ Výroba spoušťáků L96 a MB01.... kontaktujte: rathyarms@seznam.cz
Only the strongest will survive!!!!
...kdo se bojí, nesmí do lesa - MAXIMUM UPGRADE
|
04 dub 2011, 22:50 |
|
|
|
Hammerfaller
Poručík
Registrován: 03 črc 2009, 21:00 Příspěvky: 243 Bydliště: kousek od Klatov
|
Já osobně bych bral nějakou pořádnou dvoudenní/třídenní akci daleko radši než střílečku každou sobotu, ale ještě na tom s klukama, co se týče vybavení nejsme tak jak bychom potřebovali, takže se na nic většího ještě nějakej čas nepodíváme..
_________________ "We need a stronger government, bring back capital punishment" - Rapist (Combat84)
"It's better to be dead than a fucking red!!" - Right to choose (Combat 84) - Neplést s Combat18!!
|
04 dub 2011, 23:20 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
TOC Kartel jednoznačně, jediné mínus této akce je málo techniky pro reakční jednotky povolil bych třeba ATV atd:. a pro kartel Pickupy do budoucna, ale to je jen maej šram na kráse...
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
05 dub 2011, 05:54 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Darken01 píše: TOC Kartel jednoznačně, jediné mínus této akce je málo techniky pro reakční jednotky povolil bych třeba ATV atd:. a pro kartel Pickupy do budoucna, ale to je jen maej šram na kráse... S technikou je většinou problém kuli prostoru kde se akce koná. Horko těžko by se vysětlovalo proč lítaj po lese lidi na 4kolkách s kvérama a obelení listím nebo jehličím To se ale řeší prostor kde nám to povolej už máme jen se jedná o podrobnostech.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
05 dub 2011, 06:28 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|