|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 21 ] |
|
|
Nedostatek velkých akcí na Moravě
Autor |
Zpráva |
Juraver
Štábní praporčík
|
Nedostatek velkých akcí na Moravě
Lidi všimli ste si, že na Moravě nejsou skoro žádné velké akce? čechy mají Big Combat a mnoho dlaších a my nemame skoro nic. Mělo by se popřemyšlet, najit prostory, a uspořádat pár akcí a ne jak donedávna když 25 lidí je hodně.
_________________ KVH Slezsko KVH Greif Airsoft tým: Na volné noze mezi několika Nečekej na přirozenou smrt, začni hrát softa v CQBčku se 150kama
|
17 bře 2011, 20:02 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
Re: Nedostatek velkých akcí na Moravě
Sice nejsem z moravy, ale dovolím si oponovat jelikož my zad obrejma akcema jezdíme na moravu konkrétně ke Strýčkovi Montymu, kterýho vám můžou celý čechy tak maximálně akorát závidět...
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
17 bře 2011, 20:20 |
|
|
|
Kuny
Major
Registrován: 22 dub 2008, 17:06 Příspěvky: 493 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
|
Spíš bych slavil, že se v mým okolí neděje příblblost jako je BC . Na výbornou akci stačí i těch 25 lidí, když to nejsou kinders a kropiči, tak je to pořádná akce.
_________________ Máš chuť si to někdy vyříkat s někým ze sousedního města? Teď máš jedinečnou šanci! Klikni a přidej se!
|
17 bře 2011, 20:23 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
O těch "mnoha dalších" akcích bych se tedy rád doslechl, protože já o žádných nevím Když pominu uzavřené military záležitosti (které jsou určitě na Moravě taky, jen o nich nevíš), tak se tady žádné opravdu velké akce nekonají. Pravda, občas se něco najde, ale to je dvakrát třikrát do roka a to určitě máte na Moravě taky. Jedinou pravidelnější záležitostí byly milovické megabally, ale ty minulý rok skončily a jejich úroveň v poslední době už stejně nestála za moc. No a co se Big Combatu týče, není vskutku o co stát, zkusili jsme to jednou a stačilo nám to.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
17 bře 2011, 20:52 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
Griffon píše: O těch "mnoha dalších" akcích bych se tedy rád doslechl, protože já o žádných nevím Když pominu uzavřené military záležitosti (které jsou určitě na Moravě taky, jen o nich nevíš), tak se tady žádné opravdu velké akce nekonají. Pravda, občas se něco najde, ale to je dvakrát třikrát do roka a to určitě máte na Moravě taky. Jedinou pravidelnější záležitostí byly milovické megabally, ale ty minulý rok skončily a jejich úroveň v poslední době už stejně nestála za moc. No a co se Big Combatu týče, není vskutku o co stát, zkusili jsme to jednou a stačilo nám to. Plus ty páni co to pořádali už spolu půl roku nejsou, a BC byli jen 3 snad ne ?
|
17 bře 2011, 20:55 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Akcí na moravě je dost jen se musí hledat.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
17 bře 2011, 20:59 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
Registrován: 05 lis 2008, 21:19 Příspěvky: 656 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
budu teda hledat : ) ale osobne pro me je velka akce prave tech 25-50 lidi, takove mam nejraději
_________________ Prodam: Akumulátor Sanyo 8.4V/1700mAh - Large Type (uplně novy)
|
17 bře 2011, 21:22 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Bogno píše: budu teda hledat : ) ale osobne pro me je velka akce prave tech 25-50 lidi, takove mam nejraději Ono jde oto co hledáš za akci. To je docela důležité. Pokud chceš něco se scénářem tak jsou každou neděly. Pokud kropičku tak každou sobotu.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
17 bře 2011, 21:28 |
|
|
|
Deudermont
Nadpraporčík
|
A myslím že těch 25-50 lidí tam je vždycky, někdy i víc
|
17 bře 2011, 22:36 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
jak sem rek strejcek monty nesklame
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
17 bře 2011, 23:26 |
|
|
|
zirafa
Kapitán
|
no mozna dost ,ale nepise se o nich na foru,treba driv byvaly akce ve zline (cca pres 100 lidi) ,docela pravidelne,ale ted uz ten prostor nesmi organizatori vyuzivat,protoze se tam stavy solarni panely...ale byvaly dost dlouho a poradal je tym MCS zlin(myslim ze je to metro city squad zlin),nebo ted jeden BW chce udelat alianci tymu z kromerizka a zlinska (proste lidi tady odtud,neni problem i nekoho jinyho pokud by dojizdel) smlouvy ma natistene,zada se sjednoceni hodnosti (hodnost podle fyzickych a znalostnich testu) a kazdy tym ma jednoho cloveka v generalnim stabu...z nej se pak voli prezident,dale se pozaduji prijmuti aliancni vlajky(ruda,s stribrnou orlici,vyvriny a latinskym napisem kostky jsou vrzeny) touhle dobou vznika forum pro teamy aliance..ten team ktery tu alianci zacal tvorim ma domluvenou starou montazni halu hluboko v lese,takze nejakej legalni vetsi prostor by byl vzdycky dostupny...navic je otec jednoho z nich na vysoke pozici v prostejove a bylo by mozne se za nejakej rozumnej poplatek hrat v tech vojenskych prostorach(ale to spis do budoucna) pokud vim nikdo od nich se tu na foru nepohybuje...pokud jste nekdo z okoli zlina a kromerize,pripadne z rozumne vzdalenosti od techto mest,a meli by jste zajem tak mi napiste SZ...
|
21 bře 2011, 09:08 |
|
|
|
vojtka
Plukovník
|
ve frýdku se dělá občas rutovia což je 300 - 400 lidí a pak my s kámošema děláme mini akce 12- 25 lidí v ženklavě, stačilo by kdyby se tu udělal chlívek ( snad už tu není ) akcí v daném okolí ( a hlavně se využíval )
_________________ moje elektro-kolo http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/
|
21 bře 2011, 15:50 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
Registrován: 05 lis 2008, 21:19 Příspěvky: 656 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
na rutovii sem mel uz dvakrat jet ale nikdy mi to nevyšlo, kamoši od nas se už dvakrat zučastnily tak snad tento rok no : ) Monty: a kde to tak je? zitra snad už konečně koupim auto takže budu mobilni
_________________ Prodam: Akumulátor Sanyo 8.4V/1700mAh - Large Type (uplně novy)
|
21 bře 2011, 17:04 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Bogno píše: na rutovii sem mel uz dvakrat jet ale nikdy mi to nevyšlo, kamoši od nas se už dvakrat zučastnily tak snad tento rok no : ) Monty: a kde to tak je? zitra snad už konečně koupim auto takže budu mobilni Nevim pokud mužu to sem dát ale je to na www.arealbaba.cz Scénářové akce jsou v něděly a v sobotu je na výběr z "pískaček" to sou takové ty CS na 10 minuta písk otočíme stranu a jedem znova(pořádá to beněmský airsoft shop) No a pro zájemce Areál Baba pořádá v sobotu CQB. Ty už nejsou tak pravidelné ale jsou. Podrobnější info je i na faceboku.
|
21 bře 2011, 17:25 |
|
|
|
GySgt Cooper
Štábní praporčík
|
jde ti o "velkou " akci, aby tam bylo hooodně hráčů?? nebo chceš "kvalitní" akci?? to je totiž kollikrát základní rozdíl neříkám, že nejde udělat kvalitní akce kde jsou stovky lidí, ale těch skutečně moc není ani v Čechách..
|
21 bře 2011, 18:00 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Velké akce dělám taky jako velké co do dnů srávených v zákopech a v lese. Dělám je ale pro omezený počet lidí a to z praktického hlediska nechcem aby kvantita zničily kvalitu. CO připravujem tak takoví český Berget zatím se maká na scénáři prostor už je.
|
21 bře 2011, 18:12 |
|
|
|
Mucin
Štábní praporčík
Registrován: 07 lis 2009, 23:46 Příspěvky: 161 Bydliště: Ostrov nad Ohří
|
Na Moravě není problém s kvalitními akcemi, my jich máme plnej kalendář(bohužel jsme z Karlových Varů, tak nic moc doprava...) Jen nejsou anoncovaný na veřejnejch portálech
Naposledy upravil Mucin dne 27 bře 2011, 13:26, celkově upraveno 1
|
21 bře 2011, 20:56 |
|
|
|
seth-catchme
Plukovník
|
Viz. GSG, že?
_________________ Trololol... :facepalm:
|
27 bře 2011, 12:50 |
|
|
|
Duke1
Kapitán
|
Taky mi to sedi na GSG
_________________ -Military-
|
29 bře 2011, 16:32 |
|
|
|
Mucin
Štábní praporčík
Registrován: 07 lis 2009, 23:46 Příspěvky: 161 Bydliště: Ostrov nad Ohří
|
Uhádli no
29 bře 2011, 20:18 |
|
|
|
JARIN JPP
Nadporučík
|
Monty píše: Velké akce dělám taky jako velké co do dnů srávených v zákopech a v lese. Dělám je ale pro omezený počet lidí a to z praktického hlediska nechcem aby kvantita zničily kvalitu. CO připravujem tak takoví český Berget zatím se maká na scénáři prostor už je. ...tož jestli to u vás bude vypadat jak na KELLY v Lomnici u Tišnova někdy v 94 roce,tak mohu říct dobrá akce,už v tej době to na tehdejší poměry mělo úroveň a dodnes mám několik živích vzpomínek na tyto akce,hlavně krásná příroda a super lidi
_________________ Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
|
30 bře 2011, 20:08 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 21 ] |
|