Autor |
Zpráva |
lukyneky
Praporčík
|
Re: Zranění při AS
Teď jsem si ještě vzpomněl na uraz, ktery jsem nebral za bolestny ale omezilo mě to snad na pul roku a ještě ted se mi vrací,takhle čekal jsem za stromem a vyběhl jsme proti nepřítely, samozrejmě střelba z obou stran a jak jsem byl zapálen do boje, utíkam proti, a předemnou byl maly sráz asi 45stupnu tak pul metru ..... ja proslapl do prazdna a natrhl jsem si vazy (prej z 89% ale doktoři se i pletou ) v tu chvíly bolest jak ***** a tak den jsem nemohl pořadně chodit, štěstí že mě nepřítel trefil do ruky a ja křičel "mám" ihned přestal když mě viděl válet se v trávě, možná se to zdá jako bolestný, ale vzhledem k tomu že mě to bude omezovat napořád ten jeden den mě nevytrhl ..... jinak doporučuju davat si na to pozor .... dopadl jsem prý ještě hodně dobře
_________________ M107 HPA semi 230 m/s
"Máš strach ? to já o tebe jo"
|
05 črc 2011, 19:13 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Lesman píše: Citace: a už by jsi se neprobudil. Tohle je jeden z příznaků otravy. To jako že bych se ve spánku udusil? Internet- klik - příznaky otravy - klik - jééé hele informace
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
05 črc 2011, 19:44 |
|
|
|
Jeryk
Plukovník
Registrován: 31 led 2011, 17:01 Příspěvky: 1057 Bydliště: Jablunkov
|
Kterého chytrolína napadlo vás zavřít do místnosti a hodit k vám dýmovnici ? Bez plynových masek ? To mi hlava nebere. U většiny dýmovnic je psané nepoužívejte v místnosti.
_________________ I am Brony, I am airsoft player. I love Rainbow Dash
Podporuju
|
06 črc 2011, 08:10 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Lesman píše: Citace: Kterého chytrolína napadlo vás zavřít do místnosti a hodit k vám dýmovnici ? Bez plynových masek ? To mi hlava nebere. U většiny dýmovnic je psané nepoužívejte v místnosti. Našeho bývalého velitele, co do místnosti, do sklepa, kde byla tma a žádný větrání, šli jsme tam s maskami buď z roku 1938 nebo M-10 se cvičnými filtry. A velitel byl nějakej postiženej nebo jen si hrál na drsoně?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
06 črc 2011, 12:03 |
|
|
|
Shav0
Kapitán
|
a hlavně: absolvoval to ten velitel taky? buď s váma nebo rpostě někdy? Jestli věděl do čeho vás dává..tohle bych už lehce nazval demencí
_________________ Airsoft 18+ Upgrade 120 Max
|
06 črc 2011, 12:18 |
|
|
|
Opik92
Kapitán
|
Nemám přímo fotku zranění ale při nočním přesunu se mi povedlo natáhnout se na kamenitější cestě a tehdy mi došlo, že tahat byť jen plastový blembák má něco do sebe a můžu tak být rád jen za lehce odřenou palici http://imageshack.us/photo/my-images/171/sdc10055y.jpg/
_________________ Andrew Haleck B/3-7 INF, 3ID (96 - 98) Valkyrie Corp. (2012 - now) Facebook
|
06 črc 2011, 13:17 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
Lesman: ten vas velitel je dobry ohon. to mohl byt rad ze jste to vsichni rozdychali Opik: dobre, tos musel udelat neco vic nez se jen natahnout jj blembaky maji neco do sebe. taky uz jsem tu o blembaku psal
|
07 črc 2011, 11:06 |
|
|
|
Opik92
Kapitán
|
vanhouten píše: Opik: dobre, tos musel udelat neco vic nez se jen natahnout jj blembaky maji neco do sebe. taky uz jsem tu o blembaku psal Tak ona to byla pořádná morda ale nebyl čas zkoumat co se stalo. To až druhý den koukám a v nočníku díra jak po atomovce
_________________ Andrew Haleck B/3-7 INF, 3ID (96 - 98) Valkyrie Corp. (2012 - now) Facebook
|
07 črc 2011, 16:04 |
|
|
|
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
Lesman píše: Sice to nesouvisí úplně se zraněním, ale taky jsem si 2x za rok donesl z lesa boreliozu. Máte taky někdo zkušenost? Tak tomu se teda říká osudová přitažlivost............ Taky jsem jí kdysi měl. Ze samotný nemoci mi nijak zle nebylo - asi jse přišel k doktorce včas, ale z antibiotik, co jsem na to bral, jsem byl po 2 dnech úplně mimo. Tehdy mi vysvětlili, že to je normální po hodně silných antibioticích a jinak to léčit nejde. Ale taky mi tvrdili, že už bych měl mít v sobě pak protilátky a po druhý bych jí dostat neměl.
|
12 črc 2011, 07:52 |
|
|
|
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
Lesman: možná mi nebudeš věřit, ale fakt mi nic nebylo, ani jsem nevěděl o klíštěti, nejspíš odpadlo samo a nebo jsem to chytil od komára. Jednou jsem si všimnul, že mám na lýtku pod kolenem "zákaz vjezdu" (opravdu čevený, pravidelný kruh, s bílým středem, dopravní značka jak vyšitá) o průměru tak 4 cm. No a hned ráno jsem naklusal k doktorce, pro ní jasný případ. I na křivoklátsku nebezpečí nákazy vysoké. Už si nepamatuju, jak se ty antibiotika jmenovaly, jen, že v příbalovém letáku stálo, že jsou širokospektrá a opravdu hodně zle mi bylo až po třetím prášku. Takže znova k doktorce, ale ta mi řekla, že tak zle mi je po těch antibioticích, že jsou hodně silný a někomu po nich může být hodně zle, ale brát je musím.
|
12 črc 2011, 11:09 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
|
Lesman píše: Sice to nesouvisí úplně se zraněním, ale taky jsem si 2x za rok donesl z lesa boreliozu. Máte taky někdo zkušenost? musim zaklepat ze zatim nic jsem z tech svinat nedostal. ono taky k tomu se poji "difusil, difuzil a zase difuzil a pokud mozno tak difuzil pro psy" sice to smrdi jak bolava noha, ale 3 nebo 4 roky jsem ho pouzival a nic (a to jsem byl zahrabany ve vsem moznem - jehlici, listi, trava atd). potom jsem jednou zkusil Off! jelikoz difuzil dosel a hned jsem jedno mel takze opakovani je matka moudrosti: "difusil, difusil a zase difusil a pokud mozno tak difusil pro psy".
|
12 črc 2011, 11:10 |
|
|
|
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
Vanhouten: souhlas s difisilem, už se tu o tom někde psalo. Další dobrá prevence je mít v těle dost vitamínu B, pak klíšťáky prostě nezajímáš. A jsou i další dobrý prostředky ochrany před hmyzem, dokonce i volně dostupné v přírodě. Ale je tu na to někde samstatné vlákno.
|
12 črc 2011, 11:20 |
|
|
|
baltazar
Četař
|
Nemám to přímo z airsoftu, ale z tábora z jedné bojové hry, utíkal jsem před vedoucím a propadl se se mnou kanál. O roh toho kanálu sem si otevřel koleno až na kost a pohmoždil meniskus, jak ten kanál byl rezavej tak mi z té rány tahali rez elektromagnetem a prolévali mi to desinfekcí Chlumský, to si do dneška pamatuju,bylo to i docela dost stehů. Když se to trochu uzdravilo tak mě pak v Praze na bruslích srazilo auto a zase to odneslo to samé koleno no a konečná byla, když sem pak při zápase ( národní házená ) na betonovém hřišti vyskočil a dopadl přímo zase na to koleno. Měl jsem sice chrániče, ale jako frajírci jsme je nosili u kotníků místo toho kam patřili, po všech těhlech eskapádách došla mému chirurgovi trpělivost a místo rehabilitací a všech těch blbostí kolem, mi šoupnul nohu snad na čtvrt roku do sádry aby se to konečně zahojilo a od té doby je koleno v cajku, jen při dřepování vrže
_________________ Memento mori
|
15 črc 2011, 23:10 |
|
|
|
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
Lesman: alergie?
|
15 črc 2011, 23:15 |
|
|
|
pwluke
Četař
|
Mám z vápenky, seděl jsem s kámošem v místnosti a bránili ji, ale bylo to proti přesile, tak jsme usoudili, že ústup bude nejlepší varianta. Chtěl jsem proskočit oknem, to jediný, který jsem si vybral, mělo zhruba ve 2/3 dřevěnou jakoby výstuž. Já byl ale přeadrenalinovanej, že jsem nekoukal na okno, ale na dveře jestli nevstupuje nepřitel a chtěl jsem jím proskočit. Rána jak svině, tma a ležim na zádech a pevně svírám svoji nově apgrjdlou G36 KV2, kámoš se smál a říkal že jsem jeskynní primitiv co se radši zmrzačí než aby zahodil kvér a kryl sebe. No nic, rychle jsem se sebral a stáhli se ještě včas, celý o proběhlo během 20s ani ne, ale v úkrytu jsem byl neefektivní protože hlava přišla k sobě, kdybych nosil kevlarku jako kámoš tak to nebude tak hrozný, já ovšem preferuji klobouk a tak to potom dopadá...
|
23 zář 2011, 08:07 |
|
|
|
seals
Plukovník
Registrován: 13 bře 2009, 10:29 Příspěvky: 995 Bydliště: RACOON CITY
|
pwluke píše: Mám z vápenky, seděl jsem s kámošem v místnosti a bránili ji, ale bylo to proti přesile, tak jsme usoudili, že ústup bude nejlepší varianta. Chtěl jsem proskočit oknem, to jediný, který jsem si vybral, mělo zhruba ve 2/3 dřevěnou jakoby výstuž. Já byl ale přeadrenalinovanej, že jsem nekoukal na okno, ale na dveře jestli nevstupuje nepřitel a chtěl jsem jím proskočit. Rána jak svině, tma a ležim na zádech a pevně svírám svoji nově apgrjdlou G36 KV2, kámoš se smál a říkal že jsem jeskynní primitiv co se radši zmrzačí než aby zahodil kvér a kryl sebe. No nic, rychle jsem se sebral a stáhli se ještě včas, celý o proběhlo během 20s ani ne, ale v úkrytu jsem byl neefektivní protože hlava přišla k sobě, kdybych nosil kevlarku jako kámoš tak to nebude tak hrozný, já ovšem preferuji klobouk a tak to potom dopadá... nic proti tobě ale jestli taháš na Vápence jen klobouk tak jsi blázen. Tam bych se bez helmy nešel ani vykakat.
|
23 zář 2011, 09:29 |
|
|
|
C4R
Major
|
Já zatim zranění nic moc Párkrát prostřelený zub,párkrát boule na palici,párkrát akné v řadě po obličeji Ale zatim asi nejhorší bylo když jsem před dvěma týdny zkoušel jestli se mi nebude líp chodit a líp tiše našlapovat v normálních botech než v kanadách. Odpověd je nebude. Asi 20 nás bránilo budovu já šel z patra do přízemí skočil asi ze 2 schodů a hle střep jak kráva v botě a v noze,nnaštěstí jsem měl pinzetu a peroxid vodíku,ovšem nemohl jsem došlápnout ještě 3 dny po tom.
|
24 zář 2011, 07:08 |
|
|
|
Jeryk
Plukovník
Registrován: 31 led 2011, 17:01 Příspěvky: 1057 Bydliště: Jablunkov
|
No tak moje opravdu nejhorší zranění bylo skoro vystřelené oko. Stalo se to o prázdninách na jedné naši akci. Nehrálo se byla přestávka a já si sundal brýle(jako všichni) , že du jíst, ale kdo mohl tušit, že se tam dva kluci budou bavit. Jeden vzal přilbu a řekl tomu druhému že ji otestujou (uprostřed mrtvoliště, mohl to schytat kdo koliv) a střelil do ní a mě se to odrazilo přímo do oka. Kdybych ho neměl zrovna zavřené tak jsem na jedno oko slepý. Kulička mi z oka vypadla a já nic neviděl. Odvezli mě do Frýdku do nemocnice. Je z toho kousek ustřelené duhovky a následek na celý život. Od té doby jsem na AS už nebyl, jediné co mám ještě doma je ta VSS co jsem postavil a maskáče a nevím zda budu ještě v AS pokračovat. Je to opravdu hnusný zážitek plný nejistoty a nepřeju nikomu aby to zažil.
_________________ I am Brony, I am airsoft player. I love Rainbow Dash
Podporuju
|
24 říj 2011, 19:07 |
|
|
|
tibus
Major
|
Jeryk: Já si brejle nesundám dokud neskončí akce a nesedim už v autě, protože vim, že lidi maj v oblibe strilet do všeho okolo. Byla to z casti i tvoje chyba. btw už párkrát jsem při seskakování nebo rychlém plácnutí sebou na zem, jsem si rozbil hubu o pažbu mé M4 holt jsem expert.
_________________ ICQ:388082022
Challenges: Zkrvavené BB Navigátor Sběratel hmyzu Shit hunter Slaďouš Die Hard Klidný pod palbou Kutil
viewtopic.php?f=245&t=5307
|
24 říj 2011, 19:18 |
|
|
|
C4R
Major
|
Jo M4 pažba je hajzl,to jednou takhle při nočnim přesunu kámoš zaslechl něco v křoví myslel že je to prase tak se dal na útěk já se svými reflexy se ho lekl a dal mu pažbou do hrudníku následkem čehož se tejden nemohl předklonit
|
24 říj 2011, 19:31 |
|
|
|
Vlčák
Kapitán
Registrován: 13 čer 2009, 18:45 Příspěvky: 340 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Jsem velký expert na zakopnutí, stačí krátký zběsilý úprk a jsem na zemi.
_________________ Challenges:Nenápadný,Magnet na BB,Vyjednavač,Odhodlaný,Last man standing,Little big horn,Modelka,Pevná muška,Infiltrátor,Obojživelné operace,Mňam,Hérečka,Evropské směrnice
|
24 říj 2011, 19:56 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Tak to je nepříjemný, jinak ale musim souhlasit s tibusem, dokud se kolem pohybujou lidi s kvérama v rukou, tak brejle nesundavam. Spousta lidí se k airsoftovejm zbraním chová jak ke hračkám, se kterejma se může blbnout kdykoli a kdekoli a už mockrát jsem zažil, jak mi někdo trigger happy střílel kolem hlavy na mrtvolišti a podobně.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
24 říj 2011, 20:48 |
|
|
|
Opik92
Kapitán
|
Teď jsem si vzpomněl, jak strasně nemám rád noční přesuny lesem. Raději nepočítat rozražené holeně o ty ..... pařezy
|
24 říj 2011, 21:02 |
|
|
|
Solis.
Plukovník
Registrován: 17 kvě 2011, 18:56 Příspěvky: 711 Bydliště: Ústecký kraj
|
jak jsem si to tu lehce pročetl, jsem na tom zatím dobře. Jen pár krvavých ran, drat v noze a něco s kotníkem po akčním skoku (za to ale mohlo z větší části staré zranění) Takže na tu svojí pořádnou premiéru čekám.
_________________ M16A4 - sp140 -> 168m/s + mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s + SR25 - psg150 190m/s +
|
24 říj 2011, 21:39 |
|
|
|
tomas666
Desátník
|
ted jsme byli hrat o vikendu v ricanech, v nedostaveny veznici. je to vicemene nekolik pater poskladanych z betonovych panelu. jenze protoze je nedostavena, tak ty panely nekde chybej. jeden kluk sel, koukal nahoru a rozhlizel se okolo, takze chvilema sel pozadu. no proste nevsiml si, ze je tam dira a propad o patro niz (a to mel jeste stesti, ze to bylo jenom o jedno patro). skoro se nemohl hybat, museli jsme volat zachranku. vysledek -> pravdepodobne zlomeny zapesti, kotnik a neco s bederni pateri.
|
25 říj 2011, 14:45 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
To byla asi chyba organizátora že pustil lidi tam kde se tohle muže stát a nebo že díry neoznačil.
|
25 říj 2011, 14:57 |
|
|
|
tomas666
Desátník
|
tohle nebyla verejna akce, s par kamosema jsme se se domluvili a jeli tam sami. oni tam jezdi uz par let a nikdy zadny problem, az ted. ale tam si to o pruser fakt rika. v okoli by se dalo hrat dobre, ale do ty budovy uz nevlezem.
|
25 říj 2011, 15:41 |
|
|
|
Johny--X
Plukovník
|
A já mám od soboty třísku v palci a ještě sem jí nevyndal...
_________________ Johny Perez
|
25 říj 2011, 17:18 |
|
|
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Johny--X píše: A já mám od soboty třísku v palci a ještě sem jí nevyndal... To vyhnije přece bys ji nevyndával když sis jí tam tak pracně zadřel...
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
25 říj 2011, 17:26 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
|
kámoš jednou zahučel docela solidně v baráku do odkrytého kanálu který byl tak 8 metrů hluboký. naštěstí se zapříčil nahoře, tak to dopadlo jen odřeninama a nalomenou holení. kdyby letěl až dolů dopadne mnohem hůř
|
25 říj 2011, 19:03 |
|
|
|
|