Airsoft Systems M4 zásobníky 85rnd
AIRSOFT SYSTEMS M4/16 ZÁSOBNíKYČaute, kúpil som nové zásobníky ktoré sa prvý krát objavili hádam už na ShotShow v roku 2013 či kedy. Konečne sú aj v ČR, konkrétne som ich našiel tu:
https://www.actionshop.cz/na-m4-m16/15575-asmag-zasobnik-pro-ar15-m4-16-85-ran-tan.html Bohu žiaľ ich tu majú ale iba v TAN čo mne však nevadí. Farba je skôr bledá, do béžova.
- Sú extrémne pevné, vyrobené z tvrdého plastu. Podla recenzií čo som našiel na internete ich prešli autom a nestalo sa im nič ( ja to skúšať nejdem)
- Oproti iným zásobníkom sú odhadom asi o 1,5cm dlkšie oproti štandardnýmzásobníkom napr Dboy 68rnd.
- Perfektná vec je že sa dajú rozobrať akoukoľvek trochu ostrejšou vecou (klúče, nôž, palička ...)
- Pružina je v nich dosť silná takže tlačia ako šialené čo je cítiť na plničke ale zároveň je to poznať aj pri bezproblémovom podávaní.
- Kvôli zaobleniu v okolí ústia zásobníku je zásobník pevnejší a lepšie sa dáva do sumiek, zbrane atd.
- Odskúšané ich mám v mojej M4 ao d AimTop s ASpro(červenou) hopkou. Do zbrane pasujú extrémne na tesno! Pre hladké vyberanie som ich všetky musel v prednej časti pribrúsiť šmirglom 100 potom 200 a nakoniec zahladiť ryhy asi 500vkou.(cca 5 minut na zásobník) Teras pekne vypadnú samé ale stále sú veľmi presné a v zbrani nelietajú.
Za mňa môžem iba doporučiť. Podľa môjho názoru najlepšia konštrukcia zásobníku na trhu.