|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Dawe™
Nadpraporčík
Registrován: 01 bře 2012, 11:21 Příspěvky: 124 Bydliště: Třebíč (Vysočina)
|
"Neznámý" kolimátor
Zdravím všechny sofťáky, Dostal jsem od jednoho kamaráda myslivce kolimátor. Ale nějak mi bohužel nevyhovuje. Myslíte, že by bylo možné mi poradit, za kolik by bylo teoreticky možné ho prodat? Vůbec netuším, kolik tak může být jeho cena. Moje otázky: Cena? Značka? Měl by o něj někdo zájem? FOTO: http://dawe-as.rajce.idnes.cz/nastenka
_________________ Zábava, taktika, odhodlání ... to je Airsoft
|
15 bře 2012, 19:25 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Re: "Neznámý" kolimátor
Značka je snad jasná ne? JE to dokonce naněm napsané Nikoo Stiring a cena nového je 1450kč jenže tenhle má 11 lištu takže pro soft nepoužitelnej páš se jede na 21
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
15 bře 2012, 19:40 |
|
|
|
Dawe™
Nadpraporčík
|
Monty píše: Značka je snad jasná ne? JE to dokonce naněm napsané Nikoo Stiring a cena nového je 1450kč jenže tenhle má 11 lištu takže pro soft nepoužitelnej páš se jede na 21 No, tak děkuji za názor. PS: Máš odemě SZ Díky
|
15 bře 2012, 19:43 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Dawe™ píše: Monty píše: Značka je snad jasná ne? JE to dokonce naněm napsané Nikoo Stiring a cena nového je 1450kč jenže tenhle má 11 lištu takže pro soft nepoužitelnej páš se jede na 21 No, tak děkuji za názor. PS: Máš odemě SZ Díky Názor? to mi jako názor nepřipadá.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
15 bře 2012, 19:50 |
|
|
|
Dawe™
Nadpraporčík
|
Monty píše: Dawe™ píše: Monty píše: Značka je snad jasná ne? JE to dokonce naněm napsané Nikoo Stiring a cena nového je 1450kč jenže tenhle má 11 lištu takže pro soft nepoužitelnej páš se jede na 21 No, tak děkuji za názor. PS: Máš odemě SZ Díky Názor? to mi jako názor nepřipadá. Dobře, vyjádřil jsem se špatně. Díky za tvoje "rady".
|
15 bře 2012, 19:53 |
|
|
|
Juraver
Štábní praporčík
|
Monty klidni redukce z 11 na naši klasiku, se ještě nedávno prodávala asi za 150 Kč
_________________ KVH Slezsko KVH Greif Airsoft tým: Na volné noze mezi několika Nečekej na přirozenou smrt, začni hrát softa v CQBčku se 150kama
|
16 bře 2012, 13:25 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|