|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Výměna baterky v baterce (svítící) v předpažbí MP5
Autor |
Zpráva |
CharlitoCZ
Nadporučík
Registrován: 22 dub 2012, 09:33 Příspěvky: 280 Bydliště: Praha 6
|
Výměna baterky v baterce (svítící) v předpažbí MP5
Ahoj, chtěl bych poprosit o radu, mám na MP5 CAčkové předpažbí s baterkou, pomalu přestává svítit, tak bych chtěl vyměnit baterku. Celou lucerničku (budu rozlišovat lucerničku a baterku) jsem vyndal, odšrouboval kryt, ale tam na mě vypadla jen parabola s žárovkou, tak jsem laboroval kudy k baterce a nejde mi na to přijít, nemáte nějakej fígl? Přijde mi to jak zalitej kus něčeho, ale přecijen by u CA nebyli tak blbí, aby nedělali vyměňovací baterku, předkem vyndat nejde, zadkem netušim za co kde vzít, zkoušel jsem už i hrubší sílu, ale furt nic..
Díky
_________________ Začínám / WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR / * Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí * http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307
|
12 lis 2012, 17:53 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: Výměna baterky v baterce (svítící) v předpažbí MP5
sroubuj telem svitilnicky
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
12 lis 2012, 17:58 |
|
|
|
CharlitoCZ
Nadporučík
Registrován: 22 dub 2012, 09:33 Příspěvky: 280 Bydliště: Praha 6
|
Re: Výměna baterky v baterce (svítící) v předpažbí MP5
super, sikovky pomohly, díky
_________________ Začínám / WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR / * Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí * http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307
|
12 lis 2012, 18:08 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|