|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Problem s nabíječkou li-pol
Autor |
Zpráva |
lukyneky
Praporčík
|
Problem s nabíječkou li-pol
Ahoj, mam problem s Nabíječkou na li-pol akumulátor, prosim zkušené o radu, nejlepe ty kteří mají zkušenosti konkretně s touto nabíječkou http://www.armymarket.cz/sitovy-nabijec ... u-gp-d2844Problem spočívá v tom, že mi nějak přestaly svítit diody, když mi přišla domů tak jsem ji rozbalil a zapích do sítě tak se rozsvítily zelené diody, pak napíchnu li-polku, a cca po 5 minutách diody zhasly nemam paru proč a ani jestli se aku nabíjí, mam pocit že jsem v nabíječce nebo v nečem slyšel lehké lupnutí, ale jen lehké, s nabíječkou jsem behem nabíjení vubec nemanipuloval ... tak mam trochu obavy že mužu objednavat novou, nebo je tu možnost že je aku nabitý a že diody nesvítí, ale ten aku jsem objednaval take s nabiječkou a na nabíječce byl hruba 5 minut .... Prosím o radu příjde mi dovné že poprve se nabíječka rozsvítila když byla v sítí a ted nic .....
_________________ M107 HPA semi 230 m/s
"Máš strach ? to já o tebe jo"
|
16 bře 2012, 19:04 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: Problem s nabíječkou li-pol
ted kdyz zapojis nabijecku bez baterie sviti ty diody? jake mas napeti na jednotlivych clancich baterie?
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
16 bře 2012, 19:29 |
|
|
|
lukyneky
Praporčík
|
Kdyz ted zapojim nabijecku do síte diody nesvítí, napětí jednotlivých članků nevím, ale jde o nabíječku, aku jsem zkoušel a šlape, ale nabiječka jako by umřela :-/ nevím jestli je to normalní ale asi ne ...
|
16 bře 2012, 19:32 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
no nevim, jak se na presne nabijecka chovat, to ti proadi nekdo, kdo to mel v ruce, pokud spatne, tak reklamuj
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
16 bře 2012, 19:33 |
|
|
|
lukyneky
Praporčík
|
Asi budu muset, ale mrzí mě to pač už jsem měl problemy i s nabiječkama na ni-cd, asi nahoda vždy ten první kus nešel ....
|
16 bře 2012, 19:34 |
|
|
|
lukyneky
Praporčík
|
Problem vyřešen, špatný zdroj, asi někde došlo ke zkratu, vyměnil jsem ho za totožný a vše funguje jak má
|
18 bře 2012, 10:52 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |