Pistolové pouzdro. Které ?
Autor |
Zpráva |
nepravdiva
Četař
|
Re: Pistolové pouzdro. Které ?
Ahoj potřeboval bych poradit.
1. typ zbraně: Glock 17 (gen4) 2. barva: black, olive, woodland 3. cena: <1000 4. kvalita: nejlépe něco kvalitního 5. materiál: není důležité 6. origo x neorigo: nerozhoduje
Další požadavky: -místo na další zásobník -stehenní -pokud možné tak z AS moravy
|
24 srp 2013, 20:43 |
|
|
|
Harlond
Podpraporčík
|
jaký myslíte že je nelepší ? stehenní, na opasek nebo pod podpaží ?
|
26 srp 2013, 15:41 |
|
|
|
Carrier
Štábní praporčík
Registrován: 16 říj 2012, 10:04 Příspěvky: 164 Bydliště: Jižní Čechy
|
Harlond píše: jaký myslíte že je nelepší ? stehenní, na opasek nebo pod podpaží ? Brunety, Zrzky nebo Bloncky ?? Takový, který ti vyhovuje Na tohle se neptej nás chlape.
_________________ Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat ! Desert Eagle 50.AE GBB Stoner Rifle, SR-25 AEG
|
26 srp 2013, 16:52 |
|
|
|
SimonForest
Štábní rotmistr
Registrován: 10 bře 2013, 19:53 Příspěvky: 51 Bydliště: Bratislava
|
To ty musíš vedieť aké by ti vyhovovalo nie? Úprimne púzdro na podpaží je dobré možno tak na skryté nosenie ostrej. Takže ti zostalo opaskové a stehenné. Podľa toho ako sa ti to hodí, prípadne akoby sa ti lepšie vyberala. Lebo keď nemáš miesto na opasku tak je jasné že tam nepôjde atd. Edit: Carrier bol rýchlejší
_________________ Zelenáč - Hľadám tým v Bratislave. Zbraň -> P90 TR (TM), v Základe
|
26 srp 2013, 16:53 |
|
|
|
seals
Plukovník
Registrován: 13 bře 2009, 10:29 Příspěvky: 995 Bydliště: RACOON CITY
|
když chceš z AS Morava tak jediný co za něco stojí jsou jejich kopie BHI sherpa nebo Safariland. Obě jsou stehenní a plastový takže drží tvar. a mít náhradní zásobník na pouzdře na zbraň je kravina. to BHI se dá dát i na pásek
|
27 srp 2013, 00:39 |
|
|
|
STARKI
Štábní rotmistr
|
to "nepravdiva" Jednoznačně ti na G17 doporučuju toto: http://www.tacticalpro.cz/cz/katalog/pistolova-pouzdra/samosvorne-pistolove-pouzdro-molle-uv/&...a k tomu třeba toto: http://www.tacticalpro.cz/cz/katalog/postroje-a-opasky/stehenni-panel-maly/...ten panel si můžeš koupit levnější třeba tady: http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=2223...ale kvalita je jiná než od tacticalpro. Jinak co se týče toho pouzdra, je to nejlepší stehenní taktické pouzdro, které znám a které jsem zkoušel. Jsem voják a sportovní střelec a Glock 17/22 mám již více jak 15 let (samozřejmě ostrý),ale na airsoft mám také Glock 17. S tímto pouzdrem budeš absolutně spokojený a nepochopíš, jak rychle se dá zbraň vytáhnout z pouzdra. Navíc ti nevypadne náhodně zásobník ze zbraně, jak skoro u všech jiných pouzder. Další věcí je, že ti samotná zbraň nevypadne, jelikož je pozdro samosvorné a má další možnosti pojistky proti vypadnutí zbraně - taktickou i přenosnou (viz video prodejce). Další věcí je systém molle a tudíž si pouzdro můžeš dle potřeby a akce dát na taktickou molle vestu. Prostě mi věř a neváhej koupit. Je to pro Glock 17 nejlepší taktické pouzdro o kterém vím. Tak šťastnou volbu pouzdra.
|
27 srp 2013, 19:21 |
|
|
|
skalik4
Svobodník
|
Zdravim potřeboval bych nejlépe serpa pouzdro.
1. Hi Capa 3.8 baby 2. černá,khaki,coyote,oliva 3. do 800 4. aby to vydrželo něco málo... 5. plast.. 6. neorigo.. díky, sám ho nemohu nikde najít mám universální, ale je dost nahovno na plynovku. Plandá mi na noze. a nejlépe na opasek..
_________________ Glock 17 KWA : 104+- m/s 0,20bb M4A1 G&P (RA mech,komora,vzduch,hlaveň, píst, CA kola, 120 pružina, homemade mosfet, g&p motor m120,) 144+-m/s 0,20bb
|
03 dub 2014, 10:18 |
|
|
|
Atero
Štábní rotmistr
|
1. Hi-Capa 5.2k (WE), pouzdro může být klidně univerzální 2. černá, olive, (není moc důležitý) 3. okolo 500,- max asi do 800,- 4. co nejlepší 5. nerozhoduje 6. nerozhoduje
|
29 črc 2014, 21:07 |
|
|
|
Dejvák
Četař
|
Sháním něco na způsob toho, co dělá Taticalpro, akorát pro leváka: http://www.tacticalpro.cz/cz/katalog/pi ... -molle-uv/1. Typ: G17 2. Barva: Coyote/jinej desert odstín. Přežiju jinou, ale nerad. 3. Cena: Kolem 1000, max 1500. 4. Kvalita: Heh, tak pokud možno dobrá 5. Materiál: Plast, ideálně potaženej látkou. 6. Nedělám žádnou konkrétní armádu. U jinýho pouzdra jsem nenašel následující kombinaci: - Plast potaženej látkou - Schová se do něj většina zbraně (+ uzavřený) - Vícenásobný zajištění - Molle popruhy - Docela low profile (úzký, bez zbytečnějch kapes navíc...) Zatím se jako nejlepší alternativa jeví Serpa od Blackhawk, ale to mi přijde takový fórový na military. Do baráku určitě fajn, ale na nějaký válení se v lese to nevypadá. Nechci obyč nylonový pouzdro, neb mi tvarovanej plast přijde jako suprová věc.
|
01 úno 2016, 15:07 |
|
|
|
Bohuš
Podplukovník
|
Zkoušel si napsat do tactical pro? Je s nima dobrá domluva a třeba ti pro leváka ušijou... Já od nich to pouzdro mám a jedinné co mi trochu vadí je že na webu je v rs látce a to co mi poslali je obyč a vypadá to hrozně ale na funkci to nemá vliv takže jsem to neřešil...
|
02 úno 2016, 19:23 |
|
|
|
ramenr
Kapitán
|
Tady máš pouzdra pro leváky,Myslím,že se dá použít i jako opaskové. http://www.airsoftmorava.cz/index.php?s ... ufacturer=
|
03 úno 2016, 09:37 |
|
|
|
Alfred
Plukovník
|
Dasta taky vyrábí různá pouzdra pro leváky. Ale je potřeba se vždy dotázat zda to či ono pro leváky dělají, protože u některých modelů je bohužel nedělají. Já mám oblíbenou Dasta 730 - a tu pokud vím pro leváky dělají. http://airsoftshop.cz/index.php/cPath/95_116_139
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
03 úno 2016, 10:54 |
|
|
|
Dejvák
Četař
|
Díky za tipy. Do Tacticalpro jsem psal dřív, než sem. Nejdřív to odmítli udělat, nakonec jsme se nějak domluvili, že teď toho sice maj moc, ale za dva měsíce by to možná šlo, tak uvidim. Na Dastu jsem koukal, vadí mi, že drtivou většinou pouzder mají jen v černý barvě (pochopitelně, když se orientují na policejní výstroj). Nicméně do zálohy dobrý, kdyby nevyšlo to Tacticalpro.
|
03 úno 2016, 16:05 |
|
|
|
|