Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18 dub 2025, 07:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Well MB02 problém s pružinou 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Well MB02 problém s pružinou
Zdravím, potřebuji poradit ohledně pružiny do sniperky. Mám pušku Well MB02 s upgradem od Airsoft pro (válec, spoušťák, trn, hlava válce). Pořídil jsem několik pružin. Bohužel jediná,kterou mohu používat je M155 standard:
http://airsoftpro.cz/cz/dily-zbrani-upg ... ard-detail
S tou jde puška natáhnout velice lehce a bez problémů. Pružina má ale malý průměr, takže s ní nemohu používat ocelový trn z upgrade setu a musím použít originál plastový. Dále jsem si pořídil širší pružiny M160 a M170. K těm můžu použít ocelový trn a do válce se též vejdou bez problémů. Nicméně s nimi nejde puška prakticky natáhnout. Zatímco úzkou M155 člověk natáhne prakticky jedním prstem bez jakékoliv námahy, s širší M160 a M170 už se musíte prát a natáhnout pořádně nejde. Zkoušel jsem nejen já, ale i několik kamarádů. Nejsme žádní kindsáci, všichni chlapi přes 30, takže nedostatkem síly to nebude :D Máte někdo podobnou zkušenost, případně radu kde by mohl být problém a jak ho vyřešít? Předem moc díky.

26 zář 2016, 19:17
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Well MB02 problém s pružinou
Zožeň si pružinu M145 Element pre VSR väčšiu naozaj nepotrebuješ.

27 zář 2016, 14:01
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]