Registrován: 30 led 2011, 12:59 Příspěvky: 20 Bydliště: Týn nad Vltavou
Volnější zásobník
Ahoj chtěl bych poradit mám m4ku a když tam dám zásobník na 300 bb tak je vše ok sice mná malinkou vůli že se v komoře na zásobník hýbe.Když tam dám tlačák tak vystřelí první kuli ale pak musím na zásobník zatlačit dopředu než uslyším jak pružina posune kuličky když pustím zásobník tak to vystřelí kuli a zbytek ne zase musím zatlačit.Díky za info a rady jsem bažant v softu tak se raději zeptám zkušenějších díky
30 led 2011, 13:54
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
Re: Volnější zásobník
Mirne u toho tlacaku zbrus clunek ktery zabranuje vyletnuti kuli, ale ne zase moc aby to pri vyndani drzelo ty kule proti samovolnemu vystreleni Dalsi moznost je vytesneni zasobnikove sachty u spouste kobercovou ci jinou paskou tak aby se zasobnik posunul vice dopredu
Tohle ja a myslim ze i spoustu ostatnich resi tak ze : Oblepi tenkou izolackou kolem do kola hrdlo zasabaku a diky tomu to tam v komore pekne drzi Osobne tak resim SRC tlacaky.
EDIT : Nekdo me predbehl.
_________________ -Military-
30 led 2011, 14:32
Dereck
Rotný
jo parádička zkusím a když tak napíšu výsledky díky za rychlou odpověď, jdu na to
30 led 2011, 15:01
Dereck
Rotný
tak fajne páskou jsem obmotal zásobník 3x kolem dokola asi 1/3 od zhora a zásobník tam sedí jak prdel na hrnec konečně i pořádně podává byl ještě malinký problém s pojistkou co vyndavá zásobník zásobník sám vypadával ven tak jsem trošičku ohnul plech na zásobníku a krásně to šlape jak má díky za info
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 59 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru