|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Husky
Podplukovník
|
SR 25 problém
Ahoj, včera jsem psal že mám zaseklé bb, po radách co sem si přečetl mi jedna vypadla, ale ozývá se stále divný zvuk, zbran sem rozdělal a koukl se jestli se tryska hýbe, tryska se hýbala, ale zvuk to udělalo když je tryska od hopu oddělená. Zvuk sem připl, ale není to nic moc kvalita Nevíte co to může být? děkuji
_________________ Per Mare, Per Terram
Challenges: Nešika, Zkrvavené BB, Vítězství nebo smrt, a mnoho dalších....
|
09 čer 2012, 11:43 |
|
|
|
Husky
Podplukovník
|
Re: SR 25 problém
video nešlo nahrát tak to připnu na ulozto.cz http://ulozto.cz/xLm4gLX/100-8339-mov
|
09 čer 2012, 11:46 |
|
|
|
White.9
Kapitán
Registrován: 11 zář 2010, 10:51 Příspěvky: 359 Bydliště: Deathmarovice
|
a proč to nenapíšeš do starého tématu? EDIT: nejspíš máš pořád zasekle BB v hlavni nebo tam máš srolovanou hop up gumičku... víc se stoho videa nedá požnat skus natočit neco kvalitnejšího a nerostřepaného... rozebral si hop up komoru a znovu dobře složil podle tohoto návodu? http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/m4_komora_2.htmlEDIT2: Takže takový zvuk to dělá když je tryska vzadu? nebo nechápu tvůj problém. Jesli když je tryska vzadu tak bych to typoval podle zvuku na něco s kolama, popřáípadně ojetý pastorek. EDIT3: znovu sem se díval na to video aspon 3x a nic se stoho nedá poznat.. zdáse že ti to stříli ale neco ti drhne.. podobný zvuk už sem sylšel ale toto video je fak hnus kvalita takže nevím. Skus natočit video jak se ti hýbe tryska a vystřel na semi aspon 3x...
_________________ kdo se bojí, nesmí do lesa - MAXIMUM UPGRADE
Nikdo není tak beznadějně zotročen, jako ten co se mylně domnívá , že je svobodný!! - Johann Wolfgang Goethe -
Naposledy upravil White.9 dne 09 čer 2012, 11:57, celkově upraveno 4
|
09 čer 2012, 11:50 |
|
|
|
Husky
Podplukovník
|
no protože název je bb v hlavni a takové téma už tam je hned pod tím, takže by to někdo mohl ignorovat
|
09 čer 2012, 11:51 |
|
|
|
White.9
Kapitán
|
V jiném tématu píšeš že to mas upgradnute.. upgradoval sis to sám nebo nějaký technik? a pokud sám tak to dej nějakému technikovi ať ti to zprovozní může to být čímkoliv co se z videa nedá poznat.. a pokuť ti to dělal technik tak mu to dones na reklamačku
Nikdo není tak beznadějně zotročen, jako ten co se mylně domnívá , že je svobodný!! - Johann Wolfgang Goethe -
|
09 čer 2012, 12:11 |
|
|
|
Husky
Podplukovník
|
delal mi to technik, třeba je to nějaká blbost kterou bych dokázal sám, o to mi jde.
|
09 čer 2012, 12:15 |
|
|
|
White.9
Kapitán
|
Husky píše: delal mi to technik, třeba je to nějaká blbost kterou bych dokázal sám, o to mi jde. Jak sem psal nahoře.. jediné co bych ti jako začatečnikovi doporučil (podle toho co píšeš) tak je rozebrat hop komoru a skusit dobře usadit gumičku podle návodu co sem posílal nahoře.. do mechboxu bych být tebou nelezl.. na poprvné je to makačka složit i ve dou natož s M130 pružinou. Skus tu hop gumku a když to nepomůže odnes to technikovi. Dělal ti to nějaký soukromník nebo ti to skládali v obchodě?
|
09 čer 2012, 12:23 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
jestli to video vylo natacene ve stavu, ze hop-up komroa byla mimo mech, tak mas nejaky zuby na kolech vylamany, takze rozebrat mech a vymenit, pro zacatecnika to neni, takze dat to technikovi
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
09 čer 2012, 12:29 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
aspon už vieš prečo som písal že zaseknuté bb sa v žiadnom pripade nepokušaj vystrelit
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
10 čer 2012, 19:53 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|