|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Fanatik46
Svobodník
|
STTI P.08 plyn
Zdravim, mám už nějakej ten měsíc koupenou plynovou pistoli P.08 celokov od STTI (firmou si nejsu jistej, tahle byla v shopu, na bedně mám WE), je to replika německýho Lugera z 2. světový války s blowbackem. Až na pár drobností mi střílela normálně, najednou však přestala fungovat jako pistole (jedno stisknutí spouště = jeden výstřel), ale střílí nekontrolovatelně jako kdyby to byl samopal/automat. Vystřílelo mi to takhle zběsile 3 zásobníky, včetně enormní spotřeby plynu. Divný je, že asi 5 ran mi to mezitím vystřelilo zase normálně, takže jsem vyloučil závadu že by třeba chyběla nějaká součástka. Nakonec mi ještě při tom posledním zásobníku po vystřelení poslední kuličky nezůstal otevřený závěr, jak by měl, ale šlo střílet jen tak naprázdno, což by vůbec nemělo jít. Jsem z toho dost zoufalej, protože se o tu zbraň starám dobře, plyn mám správnej, mažu ji, čistím, vevnitř jsem se nijak nevrtal. Dík za případnou radu.
|
10 říj 2010, 22:25 |
|
|
|
Hetflik
Štábní praporčík
Registrován: 26 srp 2009, 18:01 Příspěvky: 143 Bydliště: Rtyně v Podkrkonoší
|
Re: STTI P.08 plyn
_________________ Kdysi jsem slyšel moudrá slova. Kdyby každý člověk šel k nejbližšímu památníku obětem válek a řekl by "Už nikdy víc" a myslel by to opravdu vážně, Války by zůstali pouze v učebnicích dějepisu.
|
11 říj 2010, 19:16 |
|
|
|
Fanatik46
Svobodník
|
Dík za radu vypadá to zajímavě, jen nevim jestli se zvládnu v tý pistolce vrtat až takhle do posledního šroubku... uvidim
|
11 říj 2010, 20:33 |
|
|
|
Fanatik46
Svobodník
|
Nevím, jestli si to tu ještě někdo přečte, ale zkusil jsem návod, jak byl porazen a moc mi to pomohlo. Stačilo jen přidat jednu přídavnou pružinku, jak je v návodu popsáno úplně nakonec, takže pokud by někdo řešil stejný problém, není nutné hrát si s pilníkem a fakt dík za radu
|
16 říj 2010, 16:59 |
|
|
|
nadporučík
Svobodník
|
ahoj četl jsem problém s tou p 08, mám totiž stejný problém, s Terclem 712 neboli Mauser c96, rovněž si střílí jak chce, bud vysype celý zasobník na jedno zmačknutí, občas střelí jen jednou atd. rovněž enormní spotřeba plynu. Koupil jsem i nový zásobník ale nic nepomáhá, proto jsem to dal do druhé záruční opravy tak jsem zvědavm jak to dopadně. No aspon tobě to šlo opravit, na ty stránky jak je odkaz jsem se nedostal.
|
26 čer 2013, 20:07 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|