|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Krezz
Podplukovník
|
přítlačný váleček
cus, mam mensi problem, uz stim docela dlouho bojuju. V moji G36 mam prowin komuru, nestezuju si, ale co je problem. Pokud tam dal valcek od gumy guarder tak ikdyz uplne povolim hop tak to nechce normalne strilet. Koule litaj hrozne nahoru, pokud to dotahnu tak to bude nevystreli vubec nebo to lita k nebi. Zatim jsem to vyresil tak ze jsem tam nacpal kus buzirky od dratu ktera je uzsi nez valecek, zajimalo by me ale jestli existuje nejake lepsi reseni. Jestli se treba nedaji koupit ruzne tloustky tech valecku. Preci jen kdyz cvaknete klestema drat neni to uplne symetricke.
|
23 kvě 2010, 23:04 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: přítlačný váleček
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
23 kvě 2010, 23:37 |
|
|
|
Krezz
Podplukovník
|
dobre, koupim asi cely set a zkusim:) ve stredu jedu do brna takze se tam zastavim. Diky.
|
24 kvě 2010, 08:35 |
|
|
|
cheef
Štábní rotmistr
|
radim ti ten H valček .zvýši ti to trochu výkon a aj presnost.
|
27 kvě 2010, 21:12 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
cheef píše: radim ti ten H valček .zvýši ti to trochu výkon a aj presnost. Přítlačný váleček zvišuje výkon? Tak to je výkon
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
27 kvě 2010, 21:16 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
výkon? maximálně pár fps bo je menší přítlak na kuli, a větší styčná plocha- konstantnější hop efekt a umístění kule v hlavni.
a jak který váleček, z těch co mi prošly pod rukama prozatím používám jen jeden a to je navíc ještě další úprava hop gumky aby to fungovalo, jak má pak je to v celku vysoké zvýšení... přesnosti.
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
27 kvě 2010, 21:34 |
|
|
|
Kreatura
Štábní rotmistr
Registrován: 12 črc 2010, 19:27 Příspěvky: 52 Bydliště: Orlová-Lutyně
|
Zdravím, a omlouvám se že už zase otravuju, ale vyskytl se mi další problém.. měnil jsem na svým kalachovi (boyi) přítlačny váleček. Misto toho gumového jsem použil plastový od GURU (přesněji typ C). Výměna vpohodě, pomohl mi návod od ASTeam Chrudím. Jak jsem komoru dal do kupy (je tam základní čínská guma) a skoušel jak funguje, vyskytl se mi takový problém. Na min. přítlaku hop ,,bobánek'' nejde videt, jakmile skusím zvetšit přítlak tak to jde jen do půlky (víc prostě nejde), a i přesto ten hop up ,,bobánek'' nejde vidět. Nemyslím si že bych něco udělal špatně, problém bude nejspíše v gumě nebo válečku, i tak se radši optám vás skušených v čem je problém.
|
23 črc 2011, 16:24 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
pokud je guma správně nasazená, a komora normálně, tak jedině špatně nasazenej přítlačnej váleček... to že to nejde naplno, tak to bych řek že bude tim že si to špatně nasadil
|
23 črc 2011, 16:28 |
|
|
|
Kreatura
Štábní rotmistr
Registrován: 12 črc 2010, 19:27 Příspěvky: 52 Bydliště: Orlová-Lutyně
|
Aha, tak se tedy omlouvám, vážně to byla moje chyba. Vše jsem udělal ještě jednou akorát trochu opatrněji a funguje . Díky moc Loco.
|
23 črc 2011, 16:54 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
nemáš za co, to je obecnej postup
|
24 črc 2011, 10:36 |