|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
|
Problém s vsr-10, nejspíše v hopu upu
Autor |
Zpráva |
DeroX
Svobodník
|
Problém s vsr-10, nejspíše v hopu upu
Zdravím mám problém s mým vsr-10, zbraň mám kompletně upgradenutou edgi upgrade setem včetně action army hop up komory a nineball hop up gumičkou která je utěsněná teflonovou páskou. Když jsem zbraň poskládal tak asi první dvě rány byly krásně tiché žádné prásknutí apod., ale třetí rána nevystřelila a vyletěl jenom vzduch... od té doby vždycky když vystrelim 1 až 2 kulky tak to letí krásně rovně, je to tiché a prostě střelu to jak by to mělo, ale třetí už letí strašně rychle dolů a je to strašně velké prásknutí... A aby to zase vystřelilo normálně tak musím trošku přitáhnout nebo povolit hop (toto mi jen přijde že musím udělat) opravdu nevím co s tím... Jo a ještě mám na zadní části hop up komory (tam kde jde hlava válce) mám tam otlačené 2 kroužky od hlavy válce jak na ni jsou ty 2 díry na povolení, tak nevím jestli to je vpohodě
|
16 kvě 2019, 10:46 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|