Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 08 črc 2025, 13:59

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Ucpana hlaven 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Ucpana hlaven
Podarilo se mi nejak zahadne ucpat hlaven u sniperky, sem se divil proc mi kulicky ze zasobniku ubejvaj ale nikde se neobjevuji na vystupu... No mizi v hlavni, nejspis se zasekla pote, co sem jednu rozdrtil blbym pridrzenim zasobaku napadrt, cimrmanovsky problem no. No koukal jsem po rozborce do hlavne, a nevidel jsem svetlo na konci tunelu takze je to jasny. Kudy ven? nechci tu hlaven nejak oddelat, zkusit to dratem? Nema nekdo zkusenost jak odjammovat hlaven?

10 dub 2017, 11:29
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Ucpana hlaven
Čo máš presne za zbraň. Ak máš ucpanú hlaveň ideálne by bolo zbraň rozobrať, vytiahnuť hlaveň, odmontovať komoru a dať preč hop up gumičku. Tie gule čo by šli vysypať tak vysypať a tie seknuté skúsiť vytlačiť vyterákom hlavne, ideálne nejakým pevným. Drôt by nebol zrovna najlepší nápad. Menej rozumný spôsob na prasáka je nabíjať do hlavne stále ďalej ďalšie strelivo až kým sa nevytlačí von tá zaseknutá gulička. Hrozí však že tú hlaveň zacpeš tak že už ju už neuvolníš ani preháňadlom a svätenou vodou. Možu sa tam začať tie guličky droliť a zasereš si aj trysku atď.

10 dub 2017, 20:10
Desátník
Desátník

Našel jsem nějaký postupy, na každý pád to zítra rozeberu a dám vědět, když jsem to zlehka zkoušel protahovacím pérem, tak "špunt" je tak v polovině. Sundám hop up a uvidím, jestli vyjedou, s tou krajní hnout směrem dovnitř jde. Je to L96 a vylepšená hlaveň, takže tam sou nafest celkem.

10 dub 2017, 23:05
Moderátor
Moderátor

A čo je to presne za hlaveň? Rozmer? + aké strelivo používaš? aby si sa mohol tomuto problému do budúcna prípadne vyvarovať

11 dub 2017, 15:43
Desátník
Desátník

Dostal jsem se k tomu nakonec až po týdnu a něco díky vytížení, no je to madbull 6.01, ale problém byl nejspíš v tom, že se první kule bůhvíproč roztříštila (napadá mě, zda to není viklajícím se zásobníkem, že nevyjela úplně) a další narazila na bordýlek po ní, takže se to ucpalo. Napraskla i gumička hopupu, tu jsem pořídil novou. Složím a uvidím, co to bude dělat... Vytlačit to nakonec šlo celkem nenásilně, stačilo svářecím drátem lehce zatlačit na jednu stranu a protřepat, z hlavně se vysypaly roztříštěné zbytky, a pak na druhou a vyjelo několik kulí, nápad je vystřelit dalšíma opravdu nevyšel... Střelivo 0.40 a 0.43.

25 dub 2017, 07:09
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]