Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 17:05

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 problém z dostřelem po upgradu V.2 mechaboxu a hopu (pro m4) 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek problém z dostřelem po upgradu V.2 mechaboxu a hopu (pro m4)
Dobrý den
prosím o pomoc koupil jsem si z bazaru stg 44 hlaveň a hop up základ mechabox od aimtopu pro m4 (hop up je taky pro m4). po otevření jsem byl zděšen obsahem tak jsem si dokoupil následující nové díly do mechaboxu : pružina m130 nová hlava válce, hlava pístu, trysku pro stg44, válec, kabeláž se spouští mechabox je pěkně promazaný dále jsem vyhodil celou hlaveň i hop koupil jsem si hop up a hop gumu od shs a hlaveň od src složil dal do zbraně a teď problém zbraň střílí jakš takš ale dejme tomu každá 4 kulička vyletí mírně se vychýlí a spadne po 10 - max 20 metrech. hlaveň jsem kontroloval nezdá se, že by byla křivá.
Prosím neví někdo co s tím? děkuji moc za rady

téma presunuté, nedávajte sústavne všetky nové témy do všeobecne o airsofte. Mdfk

29 kvě 2016, 21:29
Četař
Četař

Nový příspěvek Re: problém z dostřelem po upgradu V.2 mechaboxu a hopu (pro m4)
to vypada ze by se ti mohla pod kulicku dostat hop guma pri nabijeni.Pak to dela tyhle psi kusy..

30 kvě 2016, 21:55
Svobodník
Svobodník

mohu se zeptat jak to myslíte? nerozumím. jak to lze popřípadě opravit
Mahdal

31 kvě 2016, 21:04
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

S největší pravděpodobností to bude hopup gumou. Ze všeho nejdřív bych zkusil vyměnit za Madbull, Systema nebo Maple Leaf. Ještě mě napadá, jaké střelivo používáš?

02 čer 2016, 11:31
Profil Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

jako střelivo používám 0.25g až 0.28g od madbulu. hop gumu jsem dneska objednával taktéž od madbull do teď tam je shs a ta i když přišla v balení byla splasklá tak jestli to možná není tím

02 čer 2016, 19:19
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nechci ji hanit, osobní zkušenost s těmi gumami nemám, ale podle problémů by to odpovídalo obecným zkušenostem. Rozhodně dej vědět, jestli to ještě bude blbnout

02 čer 2016, 20:37
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

myslim to tak,ze jak je ta cast gumy kam doseda tryska,tak se stava u nekterych hop komor ze kulicka nahrne kousek te gumy pod sebe. V lepsim pripade dostane pri vystrelu rotaci do protismeru ,takze jde hodne rychle k zemi, v horsim dojde k zadusu zbrane. V podstate koukni do hop komory ze strany zasobniku jestli nepratrne nekouka hop guma. Kdyz jo,tak mas urcitou pravdepodobnost ze se to pri nabijeni stane. Vysvetlovalo by to ten stav co ti zbran dela... Kule zkus GG.Mad Bull dela hrozne veci co se tyce presnosti strelby.. Jeste me napada,ze uplne vylesti hlaven a po zasobniku do ni koukni jestli tam nejsou cary od kulicek,jak se nekde otrela o hlaven..

03 čer 2016, 09:10
Generál major
Generál major

tady muze bejt problemu milion od spatne funkce/ulozeni mechaboxu po hopku, to ze by ti kule ohrnovaly limecek hopgumy je klidne mozne.
je videt pri pohledu do sachty hopky kus limecku? lisi se nejak zvuk zbrane dys to jen tak plivne?

mas zbran omerenou na chronu?

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

03 čer 2016, 12:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

dneska jsem ji opět vytáhnul ven. při normálním výstřelu je zvuk krásně tichý. ovšem jakmile vystřelím potřetí a kulička spadne po deseti max 20 metrech tak jde slyšet úplně jiný zvuk (kovový) jako by o sebe bouchaly 2 kusy železa. je tedy problém v mechu nebo hopu :/

10 čer 2016, 15:12
Svobodník
Svobodník

Zdar měl sem ten samý problém a ten"kovový zvuk nárazu" mi to dělalo, protože mi nedoléhala tryska až do konce ke gumě kvůli špatné komoře nebo vyosené komoře.
Možností problému je hodně jak psali výše např.:

1-špatná tryska (buďto špatná délka nebo typ jako NBU)
2-špatná komora (může být mimo osu s mechaboxem a hlavní) a pak tryska drhne. Po vystřídání několika trysek bych ti buď to doporučil SHS hliníkovou nebo plastovou s těsněním to mi pomohlo.
3- špatná hop guma
4 - ramínko podavače drhne nebo má slabou vratnou pružinku (zbrousil sem hrany a dal silnější pružinku)
5- špatná vzduchotechnika (rozbitá hlava pístu nebo netěsnící hlava válce atd...

Zkusil bych nejdřív prohlídnou tyto možnosti ;)

20 zář 2016, 07:28
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]