|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Předpažbí na PJ M4a1 výměna/kompatibilita
Autor |
Zpráva |
spoonydk
Desátník
|
Předpažbí na PJ M4a1 výměna/kompatibilita
Zdravím,chci se zeptat na problematiku s výměnou předpažbí,vnější a vnitřní hlavně u zbraně PJ4a1 (M4).Nedávno na akci když jsem se skrýval v zákopu mi zčistajasna přistál na hlavě cca 140kg cápek a bohužel se po mně svalil na mý emko.Výsledek bylo prasklé plastové dvoudílné předpažbí,ohlá vnější hlaveň a uvnitř samozřejmně ohlá i vniřní hlaveň.Chtěl bych se proto zeptat na případnou problematiku při výměně dílů,jelikož jsem četl že různí výrobci mají různé míry dílů a nerad bych koupil díly které na svý emko nepůjdou dát.Jde mi hlavně o kompatibilitu.Od jaké značky by na tuto zbraň pasovalo předpažbí,aby nebylo volně,ale zase šlo nasadit?Šlo by třeba od D-boys,JG,APS nebo jiný? Dále vnější dlouhou hlaveň od jaké značky?Jde mi o to aby pasovala jak do těla PJ,tak aby byla správná délka,šířka pro nasazení mířidel. (Od aimtopu nesedí,hlaveň je celá uplně jiná,hlavně na začátku pro usazení v těle,Od D-boys si nejsem jistej v místě předních mířidel,kdy jsou tam navíc dvě vyvýšení). A nakonec vhodnou hlaveň,nemusí být ultra kvalitní nebo přesná ale aby pasovala jelikož v minulosti jsem narazil při výměně hlavně na problém kdy otvory pro výstupek hop up byli různě daleko od začátku hlavně,i jiný rozměry díry.Nerad bych kupoval díly zbytečně a emko mi přijde škoda dávat kvůli tom pryč. Mockrát díky za jakékoly rady,postřehy a zkušenosti.
|
04 čer 2016, 13:50 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
Re: Předpažbí na PJ M4a1 výměna/kompatibilita
Hlaveň by mala pasovať aj od D-boys, no najlepšie od A&K, ale ide aj o to akú verziu PJ máš, ja som sa stretával zatiaľ u PJ len s A&K telami, sám jedno vlastním, ale vraj robia aj SRC, D-boys. Vnútornú hlaveň kúp od SRC..za tú cenu super hlaveň. Predpažbie viacmenej ber podľa zvolenej vonkajśej hlavne.
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
05 čer 2016, 15:47 |
|
|
|
spoonydk
Desátník
|
Re: Předpažbí na PJ M4a1 výměna/kompatibilita
Je to PJ4a1 myslím že 3 gen. Tělo má od A&K.Jsem podle fotek na e-shopu ty vnější hlavně porovnával a newím jak je to s kompatibilitou uchycení v těle,ale u předního mířidla se na obou stranách průměr zvětšuje,nežto u tý hlavně co tam byla žádný zvětšení není.Pokud by ale pasovala bylo by to dobrý,dá se sehnat levně.Vnitřní hlaveň teda src,doufám že bude pasovat otvor na hop up.
|
05 čer 2016, 23:31 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|