Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 14:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Předpažbí na PJ M4a1 výměna/kompatibilita 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Předpažbí na PJ M4a1 výměna/kompatibilita
Zdravím,chci se zeptat na problematiku s výměnou předpažbí,vnější a vnitřní hlavně u zbraně PJ4a1 (M4).Nedávno na akci když jsem se skrýval v zákopu mi zčistajasna přistál na hlavě cca 140kg cápek a bohužel se po mně svalil na mý emko.Výsledek bylo prasklé plastové dvoudílné předpažbí,ohlá vnější hlaveň a uvnitř samozřejmně ohlá i vniřní hlaveň.Chtěl bych se proto zeptat na případnou problematiku při výměně dílů,jelikož jsem četl že různí výrobci mají různé míry dílů a nerad bych koupil díly které na svý emko nepůjdou dát.Jde mi hlavně o kompatibilitu.Od jaké značky by na tuto zbraň pasovalo předpažbí,aby nebylo volně,ale zase šlo nasadit?Šlo by třeba od D-boys,JG,APS nebo jiný? Dále vnější dlouhou hlaveň od jaké značky?Jde mi o to aby pasovala jak do těla PJ,tak aby byla správná délka,šířka pro nasazení mířidel. (Od aimtopu nesedí,hlaveň je celá uplně jiná,hlavně na začátku pro usazení v těle,Od D-boys si nejsem jistej v místě předních mířidel,kdy jsou tam navíc dvě vyvýšení). A nakonec vhodnou hlaveň,nemusí být ultra kvalitní nebo přesná ale aby pasovala jelikož v minulosti jsem narazil při výměně hlavně na problém kdy otvory pro výstupek hop up byli různě daleko od začátku hlavně,i jiný rozměry díry.Nerad bych kupoval díly zbytečně a emko mi přijde škoda dávat kvůli tom pryč. Mockrát díky za jakékoly rady,postřehy a zkušenosti.

04 čer 2016, 13:50
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Předpažbí na PJ M4a1 výměna/kompatibilita
Hlaveň by mala pasovať aj od D-boys, no najlepšie od A&K, ale ide aj o to akú verziu PJ máš, ja som sa stretával zatiaľ u PJ len s A&K telami, sám jedno vlastním, ale vraj robia aj SRC, D-boys. Vnútornú hlaveň kúp od SRC..za tú cenu super hlaveň.
Predpažbie viacmenej ber podľa zvolenej vonkajśej hlavne.

05 čer 2016, 15:47
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Re: Předpažbí na PJ M4a1 výměna/kompatibilita
Je to PJ4a1 myslím že 3 gen. Tělo má od A&K.Jsem podle fotek na e-shopu ty vnější hlavně porovnával a newím jak je to s kompatibilitou uchycení v těle,ale u předního mířidla se na obou stranách průměr zvětšuje,nežto u tý hlavně co tam byla žádný zvětšení není.Pokud by ale pasovala bylo by to dobrý,dá se sehnat levně.Vnitřní hlaveň teda src,doufám že bude pasovat otvor na hop up.

05 čer 2016, 23:31
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]