|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
zvedavec
Svobodník
|
VFC HK416D GBB
Zdravim ve spolek... Mam takovej malej problemek. vzdy jsem mel aeg zbrane(mimo zaloznich) a ted si chci poridit vyse uvedenou dobrotu. V dlouhych plynovkach se nepohybuji a proto prosim o radu. Zbran kterou se rozhoduji poridit strili pouze semi-auto a tudiz me zajima, jestli se da nejak upravit(jak?),popripade vymnenit nejakou cast aby fungovala i automaticka strelba. dekuji za odpovedi
|
09 zář 2015, 14:41 |
|
|
|
xXnO_obXx
Rotný
|
Re: VFC HK416D GBB
Mam dojem že špatné zařazení: tohle není topic chci si koupit zbraň....
|
12 zář 2015, 21:20 |
|
|
|
Hanzo
Podpraporčík
Registrován: 15 pro 2012, 19:14 Příspěvky: 83 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
Nechápu poznámku "střílí pouze semi-auto". Kupuješ zbraň z druhé ruky, která je upravená? Nebo je takto již z výroby? Klasicky by totiž měl automat fungovat již v základu. Vím, že např. zbraně pro Německo mají automat zrušenej (jejich zákony neumožňují plný automat ani u airsoftek). Automat by měl jít bez problémů obnovit výměnou fire selectoru (např. Z-Parts Ambi Selector for Umarex HK416 GBB). Semi-only verze je plochá i v pozici "auto", stejně jako pozice "semi" (střed přepínače je plochej nahoře i vzadu).
|
12 zář 2015, 22:34 |
|
|
|
zvedavec
Svobodník
|
Dekuji mockrat za odpověď to jsem chtel přesně vědět. ano zbraň porizuji z německa proto se ptám.a dekuji moc za link. Oznaceni semiautomatik je označení jednotlivých střel které se lze vystřelit bez opakovaneho natahovani závěru .
|
13 zář 2015, 19:01 |
|
|
|
zvedavec
Svobodník
|
tak a mam tu dalsi problem.. kule mi bud strasne prehopovavaj nebo pri druhe treti strele podhopujou.. mrzne mi guma tim plynem nebo cim to muze byt...?? vsechno jsou origo dily VFC
|
02 říj 2015, 23:42 |
|
|
|
Scath
Štábní praporčík
|
Tak deje sa to pri druhej strele alebo tretej strele hned za sebou ? V režime semi/full auto ? Deje sa to aj pri strelbe s odstupom dajme tomu 5s ?
inak odporučil by som ti forum pre gas zbrane gasas.cz Tam sa dozvieš viac o plynovkach
|
03 říj 2015, 06:19 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|