|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Zaseknutá pružina v P90 od CA
Autor |
Zpráva |
kobra95
Svobodník
|
Zaseknutá pružina v P90 od CA
dobrý den mam takový problém koupil jsem si P90 od classic army a při střelbě se mi zasekává pružina vždy kdys ji uvolním rozděláním macheboxu tak par krát vystřelí a potom se zase zasekne už nevím co s tím tak doufám že mi nějak poradíte. Předem děkuji za odpověď.
|
07 led 2015, 09:52 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: Zaseknutá pružina v P90 od CA
pricin muze byt mnoho, muze byt jenom prilis slaba baterie na danou sestavu, sparne vypodlozeny kola ci motor, drhnouci pist, krivy mechabox, dlouhy pist, spatny trn pruziny, siroky trn pruziny, poskozeny motor, problem s kontakty,....
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
07 led 2015, 10:13 |
|
|
|
Predoit
Četař
|
Re: Zaseknutá pružina v P90 od CA
Mám také jednu zkušenost s P90 od Classic Army, sportline verze. Koupil jsem ji nedávno už použitou na inzerát, byla bez komory a bez kol. Při skládání mechaboxu jsem chtěl použít kola značky MADE in CHINA, ale při vypodložkovávání se mi kola při zkoušení sekala, zkrátka neseděla. Pak jsem zkusil jiné od AaK, ale to samé. Pak jsem zkusil kola GaP i ICS a také se při zkoušení kola neprotáčela ani o otáčku. Pak jsem si sehnal kola stejné značky jako zbran, tedy CA a najednou vše šlo jak má, takže kala CA jsou nejspíše o nějakou tu desetinku milimetru menší než ostatní. Máte někdo podobnou zkušenost nebo je ten jen defekt toho mého kousku?
|
16 srp 2016, 16:19 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|