|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Lunix
Svobodník
|
dboys rk-03 nejde semi
Zdravím, mám problém se svým kalachem. Značka Dboys, typ rk-03.Problém spočívá v tom, že ikdyž je zbran v poloze semi, stále střílí automatem. Koukal jsem dovnitř a přišlo mi, že je všechno v pohodě, ramínko podavače nevypadá nějak ohoblované(aspon teda myslím, porovnával jsem s obrázkem nového), kulisa taky vypadá v pořádku. Mám ji z druhé ruky, už tehdy byla upgradovaná mosfetem, kabeláží, hop up komora, prostě takovým standartem, takže jsem i kontroloval, jestli není jenom špatně složená, takže jsem ji rozebral a složil podle návodu na stránce chrudimského as týmu a i podle obrázku mi připadají zbraně úplně shodné, takže nevím..Děkuju za vaše rady..
|
22 srp 2013, 13:06 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: dboys rk-03 nejde semi
Pokud jsi si jistej, že máš správně složenej a funkční mechanismus přepínače, tak máš obroušený ramínko PŘERUŠOVAČE - ramínko podavače je něco jinýho. Vyzkoušej si s rozebranym mecháčem na stole, jestli ti při otočení pístovýho kola ramínko vyhodí člunek, nebo ne.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
22 srp 2013, 13:55 |
|
|
|
Lunix
Svobodník
|
Ahoj, takže jsem to zase rozebral a mrkl na ten přerušovač, opravdu vypadá, že má ten háček už upilovaný Takže objednám nový a potom dám vědět, jestli se problém vyřešil. Mám ještě jeden dotaz. Jak jsou tam ty tři kola, u jednoho je takový zobáček, má vlastní dírku a je kolem něho omotaný takový drátek, kdo už viděl rozebraný mech, určitě ví, o čem mluvím, chci se zeptat, jakou to plní funkci?
|
23 srp 2013, 12:08 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Západka zpětného chodu, zabraňuje kolům se točit v opačném směru. Ten "drátek" je pružinka, která zajišťuje její funkčnost.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
23 srp 2013, 20:56 |
|
|
|
Lunix
Svobodník
|
Takže přináším čerstvé zprávy z bojiště.. ,přerušovač mi přišel, tak jsem to teda vyměnil, složil a ejhle, mecháš nestřílí jenom nějaký přidušený zvuk, takže znova dovnitř, rozebral znova, počlivěji složil a zkouším a už vůbec žádné zvuky najednou koukám, že se mi zlomila taková měděná destička u spouštových kontaktů a plandá mi tam drátek...takže čekám na tavnou pistoli a zkusím to dát nějak dokupy...jenom doufám že po všech těch trablech to bude aspon tou semi střílet
|
28 srp 2013, 17:11 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|