Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 16:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 dboys rk-03 nejde semi 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek dboys rk-03 nejde semi
Zdravím, mám problém se svým kalachem. Značka Dboys, typ rk-03.Problém spočívá v tom, že ikdyž je zbran v poloze semi, stále střílí automatem. Koukal jsem dovnitř a přišlo mi, že je všechno v pohodě, ramínko podavače nevypadá nějak ohoblované(aspon teda myslím, porovnával jsem s obrázkem nového), kulisa taky vypadá v pořádku. Mám ji z druhé ruky, už tehdy byla upgradovaná mosfetem, kabeláží, hop up komora, prostě takovým standartem, takže jsem i kontroloval, jestli není jenom špatně složená, takže jsem ji rozebral a složil podle návodu na stránce chrudimského as týmu a i podle obrázku mi připadají zbraně úplně shodné, takže nevím..Děkuju za vaše rady..

22 srp 2013, 13:06
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: dboys rk-03 nejde semi
Pokud jsi si jistej, že máš správně složenej a funkční mechanismus přepínače, tak máš obroušený ramínko PŘERUŠOVAČE - ramínko podavače je něco jinýho. Vyzkoušej si s rozebranym mecháčem na stole, jestli ti při otočení pístovýho kola ramínko vyhodí člunek, nebo ne.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

22 srp 2013, 13:55
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Ahoj, takže jsem to zase rozebral a mrkl na ten přerušovač, opravdu vypadá, že má ten háček už upilovaný :) Takže objednám nový a potom dám vědět, jestli se problém vyřešil. Mám ještě jeden dotaz. Jak jsou tam ty tři kola, u jednoho je takový zobáček, má vlastní dírku a je kolem něho omotaný takový drátek, kdo už viděl rozebraný mech, určitě ví, o čem mluvím, chci se zeptat, jakou to plní funkci?

23 srp 2013, 12:08
Moderátor
Moderátor

Západka zpětného chodu, zabraňuje kolům se točit v opačném směru. Ten "drátek" je pružinka, která zajišťuje její funkčnost.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

23 srp 2013, 20:56
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Takže přináším čerstvé zprávy z bojiště.. :D
,přerušovač mi přišel, tak jsem to teda vyměnil, složil a ejhle, mecháš nestřílí jenom nějaký přidušený zvuk, takže znova dovnitř, rozebral znova, počlivěji složil a zkouším a už vůbec žádné zvuky :D najednou koukám, že se mi zlomila taková měděná destička u spouštových kontaktů a plandá mi tam drátek...takže čekám na tavnou pistoli a zkusím to dát nějak dokupy...jenom doufám že po všech těch trablech to bude aspon tou semi střílet :D

28 srp 2013, 17:11
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]