|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Údržba ASG 1911 STi DUTY ONE CO2 Blow Back
Autor |
Zpráva |
USMC-Soldier
Desátník
|
Údržba ASG 1911 STi DUTY ONE CO2 Blow Back
Zdravím, rád bych provedl údržbu své pistole http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/6927Rád bych sundal závěr pistole, všude kde jsem četl píšou že musím vyndat zásobník natáhnout závěr pistole a potom závěr pistole uvést do polohy k demontaci, potom z druhé strany zatlačit na čep pojistky co zachycuje závěr a vytáhnout ven. Nevím dělám to přesně takhle krok za krokem ale vůbec se mi nedaří vytlačit ten čep. Prosím poraďte jak na to. Děkuju
|
21 lis 2012, 13:23 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: Údržba ASG 1911 STi DUTY ONE CO2 Blow Back
A já už jsem si začínal myslet, že ses konečně naučil, jak se na foru chovat, když sis dohledal starší téma a zeptal se v něm...a ty předvedeš tohle. Takže lock, druhý varování, banán na den.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
21 lis 2012, 14:17 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|