Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 12:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Sporadicky nehopuje 
Autor Zpráva
Nadporučík
Nadporučík

Nový příspěvek Sporadicky nehopuje
Hoj, tak opět bych potřeboval radu zkušenějších. Trošku jsem zas upravoval moje GPčko a dal jsem tam 130brko, dneska jsem to poprvé víc zkoušel a zjistil jsem zajímavou věc. Semtam mi jakoby nefunguje hopup, je na max a ono to uletí 30m a padá dolu, tak ho trošku povolim a třeba zase dotáhnu a najednou to zas pár ran letí až do nebe, nějak mi přijde, že si to tak trošku dělá co chce. Vystřelim třeba 5kulí tam kam mám, ale pak hned dalších 5 padá po 30m k zemi (a to jako že hodně), nebo stejně tak 30m a zase to letí k nebíčku. Napadá někoho, v čom by mohl bejt problém? Guma je tam černá GD.

e: aby to bylo kompletní
M16A3 GP, GD hlaveň 6,02, SHS kola 100:200, 3s lipolka, černá GD guma, SHS píst, zbyte k originál GP. Kule používám 0,25g GD

http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307

05 srp 2012, 17:41
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Nový příspěvek Re: Sporadicky nehopuje
CharlitoCZ píše:
Hoj, tak opět bych potřeboval radu zkušenějších. Trošku jsem zas upravoval moje GPčko a dal jsem tam 130brko, dneska jsem to poprvé víc zkoušel a zjistil jsem zajímavou věc. Semtam mi jakoby nefunguje hopup, je na max a ono to uletí 30m a padá dolu, tak ho trošku povolim a třeba zase dotáhnu a najednou to zas pár ran letí až do nebe, nějak mi přijde, že si to tak trošku dělá co chce. Vystřelim třeba 5kulí tam kam mám, ale pak hned dalších 5 padá po 30m k zemi (a to jako že hodně), nebo stejně tak 30m a zase to letí k nebíčku. Napadá někoho, v čom by mohl bejt problém? Guma je tam černá GD.

e: aby to bylo kompletní
M16A3 GP, GD hlaveň 6,02, SHS kola 100:200, 3s lipolka, černá GD guma, SHS píst, zbyte k originál GP. Kule používám 0,25g GD

Tam buď je trhlá hop guma,nebo měkej přítlačnej váleček,problém bude u hopup komory,nebo jezdí špatně tryska na nosu hlavy válce.

05 srp 2012, 18:16
Nadporučík
Nadporučík

Nový příspěvek Re: Sporadicky nehopuje - už spíš trvale
tak včera jsem to rozebral, pročistil a znovu složil, mecháč a tryska se zdají být ok - tryska nikde nedře, při zmačknutí a puštění se okamžitě vrátí.

Hlaveň jsem vyčistil, zkontroloval, jestli vše sedí jak má, ale žádný problém jsem nenašel (možná mi přijde ve srovnání s MP5tkou, že je při zapnutym hopu na max ta boule menší)

Zrovna to teda testuju a je to na prd, i když dám hop na max, tak mi kule po 30ti metrech padá k zemi, když ho mám uplně vypnutej, tak cca po dvaceti. Tentokrát už furt, ne sporadicky jako předtím.

e: koukám, že píšeš o tom válečku, to jsem včera hledal když mi vypadl a přišlo mi to jak bužírka, mužu ho tedy zkusit něčim vycpat? (je dutej)

14 srp 2012, 16:37
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

no pri vyšěj ústovke často treba tvrdší valček prítlačný..tiˇz je možné že ti ho "rozseklo" ja som to dočasne vyriešil tak že som jednoducho odrezal na potrebnú dĺžku tuhu z pera..propisky..a z dočasného riešenia je stále...v zbrani s m130 to hopuje dodnes..neviem ako to bude s GD gumou...je možné že to bude trochu hopovať aj pri uplne vipnutom hope..ale v mojej zbrani je rozzsah regulácie slušný..vyskúšaj

14 srp 2012, 17:40
Nadporučík
Nadporučík

nacpal jsem do toho 1,5mm drát, tak je to teď trošku větší, když to dám na max, tak se zadusí, ale jinak je to super a po problému :)

14 srp 2012, 17:42
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

tak zakial ti to ide nastaviť tak ako treba tak no problem 8-)

14 srp 2012, 17:44
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]