Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 12:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Špatně hopující Géčková komora 
Autor Zpráva
Podporučík
Podporučík

Nový příspěvek Špatně hopující Géčková komora
Zdravím,

mám doma Géčko od SRC i od JG a u obou mám problém s hopováním.

Obě komory v sobě mají Guarder gumičku, a problém je

Ad 1, že nikdy nedosáhnu přehopovanosti, tzn. že to střílí někde do pryč - vždycky dosáhnu maximálně stavu kdy už je přítlak moc velký, takže se to dusí

Ad 2, mám takové podezření, že regulace není plynulá - tedy, že při točení regulačního prstence dejme tomu směrem, aby se přítlak zvětšoval, se přítlak během regulace jak zvětšuje, tak i zmenšuje

Ad 3, ten nejdůležitější - nikdy nedosáhnu krásného hopování, kdy kule letí rovně (plachtí) a na konci dráhy spadne. Vždy dosáhnu takového rádoby hopování, že to spíše vypadá jakože to nehopuje, a následně když lehce zvednu hop, se to už zase dusí.

U SRC mám původní komoru, černou Guarderku, a klasický přítlačný váleček co se dává ke gumě.

U JG mám CA komoru, černou nebo bílou Guarderku (nejsem si už jist), a taky přítlačný váleček ten, co se dává ke gumě.

Jsou mnou popisované problémy u Géčkových komor časté, nebo mám někde chybu? Na poskládání komory není co zvorat, takže si nemyslím, že jsem obě komory seskládal špatně.

Budu rád za každé podněty.

03 srp 2012, 11:35
Major
Major

Nový příspěvek Re: Špatně hopující Géčková komora
A je to s těma válečkama tak, že když vypneš hop tak je ta hlaveň ve vnitř fakt kulatá, když točíš regulací tak se plynule vysunuje a když je max tak je dostatečně veliký? - tak jako na obrázku http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/pr ... ra_35b.jpg od Jeffa?

Že to nedostatečně hopovalo se mi stalo taky u G36 a vyřešil jsem to právě tim že jsem pozkoušel různé válečky, nakonec to došlo až k výrobě.

03 srp 2012, 12:49
Podplukovník
Podplukovník

no nic ve zlém, ale když to dělají obě zbraně jiné značky atd. a v obou si se hrabal, tak si něco zvoral.

Challenges:
Nešika, Zkrvavené BB, Vítězství nebo smrt, a mnoho dalších....

03 srp 2012, 13:14
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Osobně jsem také toho názoru že jsi něco zvoral, pokud zbraň fungovala při zaslání ze servisu jak jsi uváděl v jiném vlákně ,či nové JG správně tak bude na vině špatná montáž.
Přinejhorším můžeš zbraně dát někomu zkušenějšímu, nebo zkus jiný přítlačný váleček.

03 srp 2012, 14:28
Podporučík
Podporučík

hlodaQ*: Mám za to, že to tak je. Nicméně dnes jsem přišel z dvoudenky, takže jsem dost unavený, a rýpat do toho už nebudu. Zkusím to každopádně přeskládat, s hopkou se nic jiného zkoušet nedá.

husky & akrij23: Do SRC jsem od doby, kdy to přišlo z BASu ani nerýpnul. A i přesto se s tím zkrátka nedalo pořádně střílet (teda dalo, ale účinný dostřel maximálně 40m a to ještě dávkou). Úsťovka se mi zdala malá (ale pravda, střílel jsem s 0.28g) a hopovat to hopovalo asi tak jak jsem psal, takže celkem nijak.

JG jsem koupil z druhé ruky a hopka už v tom byla měněná. Pravda, přeskládat jsem ji musel, protože jsem z Céčkové verze dělal Káčkovou, a tedy jsem musel měnit i hlaveň, ale popravdě si už nevzpomenu, jak to lítalo když mi to přišlo.

Každopádně to přeskládám, nic jiného se dělat nedá, důvod proč jsem toto založil byl v podstatě jen ten, že jsem chtěl vědět jestli jsou obecně s Géčkovýma komorama problémy, že moc nehopujou.

Při přeskládání budu dělat vše maximálně ťip ťop, a pokud i potom to nebude ono, tak už zkusím jen jinou gumku - buďto Systemu nebo červenou Med Bullku. Pokud to ani potom nebude to pravé ořechové, tak už nevím - poskládat hopku není nic těžkého, takže si nemyslím, že tam jde něco zvorat.

05 srp 2012, 19:38
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]