|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Špatně hopující Géčková komora
Autor |
Zpráva |
O´Neill
Podporučík
|
Špatně hopující Géčková komora
Zdravím,
mám doma Géčko od SRC i od JG a u obou mám problém s hopováním.
Obě komory v sobě mají Guarder gumičku, a problém je
Ad 1, že nikdy nedosáhnu přehopovanosti, tzn. že to střílí někde do pryč - vždycky dosáhnu maximálně stavu kdy už je přítlak moc velký, takže se to dusí
Ad 2, mám takové podezření, že regulace není plynulá - tedy, že při točení regulačního prstence dejme tomu směrem, aby se přítlak zvětšoval, se přítlak během regulace jak zvětšuje, tak i zmenšuje
Ad 3, ten nejdůležitější - nikdy nedosáhnu krásného hopování, kdy kule letí rovně (plachtí) a na konci dráhy spadne. Vždy dosáhnu takového rádoby hopování, že to spíše vypadá jakože to nehopuje, a následně když lehce zvednu hop, se to už zase dusí.
U SRC mám původní komoru, černou Guarderku, a klasický přítlačný váleček co se dává ke gumě.
U JG mám CA komoru, černou nebo bílou Guarderku (nejsem si už jist), a taky přítlačný váleček ten, co se dává ke gumě.
Jsou mnou popisované problémy u Géčkových komor časté, nebo mám někde chybu? Na poskládání komory není co zvorat, takže si nemyslím, že jsem obě komory seskládal špatně.
Budu rád za každé podněty.
|
03 srp 2012, 11:35 |
|
|
|
hlodaQ*
Major
Registrován: 09 črc 2011, 22:55 Příspěvky: 447 Bydliště: Votice, Střed. Kraj
|
Re: Špatně hopující Géčková komora
A je to s těma válečkama tak, že když vypneš hop tak je ta hlaveň ve vnitř fakt kulatá, když točíš regulací tak se plynule vysunuje a když je max tak je dostatečně veliký? - tak jako na obrázku http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/pr ... ra_35b.jpg od Jeffa? Že to nedostatečně hopovalo se mi stalo taky u G36 a vyřešil jsem to právě tim že jsem pozkoušel různé válečky, nakonec to došlo až k výrobě.
|
03 srp 2012, 12:49 |
|
|
|
Husky
Podplukovník
|
no nic ve zlém, ale když to dělají obě zbraně jiné značky atd. a v obou si se hrabal, tak si něco zvoral.
_________________ Per Mare, Per Terram
Challenges: Nešika, Zkrvavené BB, Vítězství nebo smrt, a mnoho dalších....
|
03 srp 2012, 13:14 |
|
|
|
akrij23
Nadpraporčík
|
Osobně jsem také toho názoru že jsi něco zvoral, pokud zbraň fungovala při zaslání ze servisu jak jsi uváděl v jiném vlákně ,či nové JG správně tak bude na vině špatná montáž. Přinejhorším můžeš zbraně dát někomu zkušenějšímu, nebo zkus jiný přítlačný váleček.
_________________ JG Magpul Tactical (150m/s) TM AK47 (170m/s) A&K SVD (182m/s)
|
03 srp 2012, 14:28 |
|
|
|
O´Neill
Podporučík
|
hlodaQ*: Mám za to, že to tak je. Nicméně dnes jsem přišel z dvoudenky, takže jsem dost unavený, a rýpat do toho už nebudu. Zkusím to každopádně přeskládat, s hopkou se nic jiného zkoušet nedá.
husky & akrij23: Do SRC jsem od doby, kdy to přišlo z BASu ani nerýpnul. A i přesto se s tím zkrátka nedalo pořádně střílet (teda dalo, ale účinný dostřel maximálně 40m a to ještě dávkou). Úsťovka se mi zdala malá (ale pravda, střílel jsem s 0.28g) a hopovat to hopovalo asi tak jak jsem psal, takže celkem nijak.
JG jsem koupil z druhé ruky a hopka už v tom byla měněná. Pravda, přeskládat jsem ji musel, protože jsem z Céčkové verze dělal Káčkovou, a tedy jsem musel měnit i hlaveň, ale popravdě si už nevzpomenu, jak to lítalo když mi to přišlo.
Každopádně to přeskládám, nic jiného se dělat nedá, důvod proč jsem toto založil byl v podstatě jen ten, že jsem chtěl vědět jestli jsou obecně s Géčkovýma komorama problémy, že moc nehopujou.
Při přeskládání budu dělat vše maximálně ťip ťop, a pokud i potom to nebude ono, tak už zkusím jen jinou gumku - buďto Systemu nebo červenou Med Bullku. Pokud to ani potom nebude to pravé ořechové, tak už nevím - poskládat hopku není nic těžkého, takže si nemyslím, že tam jde něco zvorat.
|
05 srp 2012, 19:38 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|