|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
AK 47 warrior - viklá se celá hlaven v krutu (i s muškou)
Autor |
Zpráva |
zhouf.david
Rotmistr
Registrován: 17 črc 2011, 22:30 Příspěvky: 32 Bydliště: Rtyně v Podkrkonoší
|
AK 47 warrior - viklá se celá hlaven v krutu (i s muškou)
Dobrý den, mám AK 47 od Warrioru asi 1 a půl roku. Je to suprová zbraň jenže od začátku mám 1 problém a to je ten ,že se mi celá hlaveň viklá v krutu (je na ní muška a to je ten problem). Takže když střílím na terč např. z 10m tak vystrelím a pak se divím ,že to střelí třeba o 20 cm jinam než sem mířil. Já si myslím ,že ta hlaveň je upevněna někde uvnitř a já jsem začátečník a bojím se ,že kdybych se v tom vrtal ,tak bych to už nedal dohromady.
Tak se ptám ,jestli se vám taky nestalo něco podobného nebo jestli s tím nemáte nějakou skušenost. Jestli třeba stači jen např. utáhnout nějaký šroub a hotovo nebo jestli je to práce pro servis nebo ,že s tím už třeba nic neudělám.
Za každou radu budu rád
|
18 črc 2011, 14:01 |
|
|
|
hugo731
Svobodník
|
Re: AK 47 warrior - viklá se celá hlaven v krutu (i s muškou)
čus hele nevím jestli to máš stejný jako já ale ja vytáhl pod hlavní tu tyčku (stačí ji jen na konci vytáhnout z dražky a šup sní ven) a dole sou štrobky na dotažení ja to takhle udělal a už se mi netočí
|
08 črc 2012, 07:50 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|