|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
kubish
Rotmistr
|
MB-04 zráta výkonu
Zdarec, mám 6,03 hlaveň, komoru od ASpro , aspro set s 160 guarderkou. Vše šlapalo v pohodě na 0,4g guarder , pak jsem vyměnil hop gumu, v domění , že je opotřebovaná. Složil, namazal a výsledek je takový ,že s 0,36 BLS našteuju hop a první rána jde dobře. A pak další ztrácí postupně výkon, a takhle se to opakuje, pokaždé když hnu s pinem co šteluje hop. Kontroloval jsem váleček, komoru,gumičku, vše OK . Nevíte někdo ? předem díky..
|
24 čer 2012, 10:21 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
Registrován: 31 říj 2010, 08:36 Příspěvky: 610 Bydliště: Rozsochatec
|
Re: MB-04 zráta výkonu
kubish píše: Zdarec, mám 6,03 hlaveň, komoru od ASpro , aspro set s 160 guarderkou. Vše šlapalo v pohodě na 0,4g guarder , pak jsem vyměnil hop gumu, v domění , že je opotřebovaná. Složil, namazal a výsledek je takový ,že s 0,36 BLS našteuju hop a první rána jde dobře. A pak další ztrácí postupně výkon, a takhle se to opakuje, pokaždé když hnu s pinem co šteluje hop. Kontroloval jsem váleček, komoru,gumičku, vše OK . Nevíte někdo ? předem díky.. Nemáš tu gumu třeba mastnou ? Mně to u SVD dělalo něco podobnýho a zjistli jsem, že je mastná hop up guma
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
24 čer 2012, 11:13 |
|
|
|
kubish
Rotmistr
|
Re: MB-04 zráta výkonu
Vyčistil gumu a komoru technickým lihem ašlape jak má.
|
25 čer 2012, 14:55 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|