|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
M1911 Bell - střelbyschpnost
Autor |
Zpráva |
tibus
Major
|
M1911 Bell - střelbyschpnost
Dobrej, mám sotva měsíc M1911 na greengas od Bellu.. Ze začátku střílela OK, ale teď po měsíci dělá neplechu. Naplnim zbran kulama, plynem a střílím.. Prvních pár ran to bezproblemu vystřelí, ale potom se mi zachytí závěr v zadní poloze, ikdyž v zasobníku mám kuliček dostatek. Když vyndám zásobák a závěr vrátím do původní polohy, tak se závěr nedovře, proste ve vyhozím okénku je mezera, ocividne to nesedí.. Někdy se to nedovře vůbec, protože pístníce se sekne a dozadu nezajede, ani zatlačit tam nejde. Zbran jsem dvakrát rozebral, a na nic jsem nepřišel, vše vypadá dobře. Přuzinku pístnice nemuzu natáhnout, protoze by jinak vyskakovala(odzkouseno). Už si nevím rady, má někdo nějaký nápad?
_________________ ICQ:388082022
Challenges: Zkrvavené BB Navigátor Sběratel hmyzu Shit hunter Slaďouš Die Hard Klidný pod palbou Kutil
viewtopic.php?f=245&t=5307
|
30 dub 2012, 11:38 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Re: M1911 Bell - střelbyschpnost
Možná blbej dotaz ale mažeš?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
30 dub 2012, 14:52 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
myslim že to može byt tiež tym mazanim..mne sa hentak sekala 1911 hned po rozbalení..nie vždy.S plynovkou som dovtedy nemal skusenosti..no klasicky ma napadlo odmastnit záver a kolajnice v ktorých behá...a dokladne premazat nanovo vazelinou..nie silikonovym olejom....bez problemu..ale počitaj že po každej akcii by si mal tento proces opakovať..aj ked ju mas ako založak..mne sa v puzdre na stehne pekne zasr.la ani som ju nemusel pouzivat..prach a bordel je hold svina...aj za teba dufam ze to je len tento problém
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
30 dub 2012, 15:36 |
|
|
|
tibus
Major
|
Mažu dostatečně.. jak jsem tu plynovku celou rozdelal, tak jsem vse vycistil od stareho maziva, a vše namazal novým.
Challenges: Zkrvavené BB Navigátor Sběratel hmyzu Shit hunter Slaďouš Die Hard Klidný pod palbou Kutil
|
01 kvě 2012, 09:29 |
|
|
|
tibus
Major
|
Tak, colt již jede jako dříve... Vystřílel jsem 4 zásobnik a zadnej zásek, závěr dovírá jak má. Pomohlo natahnout pruzinku pístnice, a nejjemnejsim smirkem vnitrek pístnice vylestit... Jeste jsem vše pořádne a jeste jednou namazal silikonem. Tímto všem děkuji a snad to někomu pomůže.
EDIT: Pružinku když natahnete tak nebude držet., proto po natáhnutí ji zastřihnete, tak aby nebyla vlivem natáhnutí příliš velká a nevyskakovala.
|
01 kvě 2012, 18:54 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|