|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
MB01 v UPGRADU - seklé kule před hlavní ???
Autor |
Zpráva |
Becks27Falco
Podpraporčík
Registrován: 27 pro 2011, 20:31 Příspěvky: 81 Bydliště: Hradec Králové
|
MB01 v UPGRADU - seklé kule před hlavní ???
Zdravím, Mám takový problém. Moje L96 má teď kompletní upgrade válce od Apro s M170, nerez hop komoru s guarderem gumkou a hlaveň guarder 6.02 zkracovanou na 499mm. Problém začíná již při vkládání zásobníku do šachty, jakoby se tam nemůže vejít, pružina toho zobáčku, čímž se zásobník odjišťuje je moc pevná. Když už ho tam tedy vložím a natáhnu, nemohu páku vrátit zpět do původní polohy, protože kulička zůstane svacklá před hlavní, jakoby se nevešla dovnitř (AIMTOP 0.36g). Když odjistím zásobník, natáhnu páku zpět, tak ta kule spadne na zem a páku můžu vrátit do původní polohy bez problémů, jen ale nic nevystřelím, což je u odstřelovače zásadní problém. Děkuji moc za rady
|
23 dub 2012, 08:09 |
|
|
|
Becks27Falco
Podpraporčík
|
Re: MB01 v UPGRADU - seklé kule před hlavní ???
PS: Když je pružina nová, jak dlouho trvá, než se ochodí? Nebo povolí, jsem levák a M170 vleže pravačkou natáhnu jen dost špatně. Díky za info
|
23 dub 2012, 08:39 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
V případě manuálky se ochodí dost špatně. Pokud to nenatáhneš tak sis to neměl pořizovat. Jak si psal to je pro odstřelovače dost špatné. Celkově tvuj problém spočívá v tom že to máš blbě poskládaný.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
23 dub 2012, 08:41 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
Tak jak píše Monty. Rozeber to a znova poskládej, něco okolo komory, záchytu zásobníku, nebo uložení válce je špatně, proto to kule seká o komoru.
jinak, proč GD 6.02 hlaveň?
Taky to mlže být tím natahováním, bůh ví jaký v tom máš grif a je docela možný že tím válecm taháš do nepřirozenýcho směru... ještě se koukni, jestli tam nemáš pyliny a znatelné opotřebení vnitrřní strany vnější hlavně (před komorou) a pokousané ústí komory...
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
23 dub 2012, 12:05 |
|
|
|
Becks27Falco
Podpraporčík
|
Tak pružinu jsem si dal M150, ne že bych to nenatáhl, ale po zásobníku cejtím ruku jak z posilovny. problém trval, nakonec to byl ten šroubek, který drží hopku. Má strhlej závit a hopka se při natažení posunula po hlavni mimo a kuličky ji nemohla trefit. Už se pracuje na novým závitu a obložím hopku tenkou gumičkou ( rada z apro ). Tak snad to bude v pořádku. Jaké kule by jste pro úsťovku 166m/s doporučovali? Nemáte někdo odkaz na tu tabulku s váhou BBS a úsťovkami?
|
24 dub 2012, 06:30 |
|
|
|
Becks27Falco
Podpraporčík
|
Jinak GD hlaveň, protože v tom mám nerez hopku a ta je kompatibilní s klasickými přesnými AEG hlavněmi. Hlaveň, komora jsou nová, tam snad opotřebení nebude.
|
24 dub 2012, 06:31 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
Kule: takové jaké ti bude efektivita hopu umožňovat... .36 určitě spíš .4 je tu o tom celé vlákno...
Komora: a to sem žil v domění, že kolem hopkomory není místo na žádnou gumičku- že tam tak tak narvu 2 cm pásky... asi jiný rozměr, či co...
Ad hlaveň: to že je na obalu (nedejbože na stránkách prodejce) napsané "přesná" neznamená, že "přesná" je... ale co, uvidíš, jak se to bude chovat s kulema co do toho budeš ládovat...
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
24 dub 2012, 06:49 |
|
|
|
C4R
Major
|
Ještě k tomu natahování : Můžeš taky zkusit všechny "třecí" části pořádně promazat, pak to bude líp klouzat a nebudeš s tím mít takový problém.
|
06 kvě 2012, 11:26 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|