|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
davka ok, single liny, mensi dostrel
Autor |
Zpráva |
xlastx
Svobodník
|
davka ok, single liny, mensi dostrel
cao, potrebuji poradit, mam AK-47 CM0.39U od CYMA, pri strelbe davkou litaji kulicky +/- 60 m, ale jakmile prepnu na single tak je vystrel takovej linej, kulicka doslova plave vzduchem, ma mensi dostrel a je znacne nepresna ohledne davky, neumite nekdo poradit???? thx....
|
09 dub 2012, 15:44 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: davka ok, single liny, mensi dostrel
tryska ti plne zamyka komoru? nedrhne ti tryska? gumicka je v poradku? mas vycistenou hlaven? komora doliha na mech? nekyve se?
jestli je vse ok, tak bez chrona se to bude velmi tezko opravovat, takze to dej nekomu na opravu
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
09 dub 2012, 15:52 |
|
|
|
xlastx
Svobodník
|
tryska jde hladce zamacknout... jak kluboko by mela byt tryska v komore?? komora je pevna nehybe se mechabox je ok...
|
09 dub 2012, 17:24 |
|
|
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Hele jestli tomu nerozumíš, tak to někomu dej. Takovýhle problémy už jsou trošku na vyšším levelu a blbě se radí po netu - zvlášť jestli nevíš, jak má být dlouhá tryska (naprosto nečekaně tak akorát, aby to dokonale těsnilo...čímž se dostáváme k tomu, jak zjistit těsnost kompletní vzduchotechniky od hlavně až po válec...).
Dej na Jeffa a někomu to nacpi ať ti to udělá tak, aby to fungovalo.
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
09 dub 2012, 19:06 |
|
|
|
buchy
Praporčík
|
Mám ten samý problém, mech jsem vypodložil a při pohledu do hlavně se mi tryska zdá rovně, nicméně po 10 střele lítaj tak 2-4 kule spatně a pak zas normálně ale o to my teď nejde.... Můžete mi někdo vysvětlit jak je možné že dávka jde uplně bez problému ?
_________________ AKs-74u
|
25 srp 2012, 19:34 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|