|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
Přesunutí baterie, delta šrub (dš)
Autor |
Zpráva |
SOF
Četař
|
Přesunutí baterie, delta šrub (dš)
Zdravím, nedávno jsem si utahoval dš na max., jak to jen šlo, ale nejde to do optomální polohy, takže jsem se rozhodl podložit, ale nevím čím, nemáte nějaký nápad? A pak bych si chtěl přesunout kabeláž do předpažbí a baterii dávat do boxu (imitace laseru,..)-není na to nějaký návod? Vše ke zbrani: http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=575
|
17 bře 2012, 13:19 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: Přesunutí baterie, delta šrub (dš)
podloz to treba podlozkou co koupis v zelezarstvi, rozmeru maji hafo
k cemu potrebujes navod na udelani kabelaze do pradpazbi? nameris kabely, udelas rozpojku mezi predpazbim a telem a das konektory, vic na tom neni
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
17 bře 2012, 14:09 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Já vždycky na čelo toho závitu naleju roztavený silikonový lepidlo a hlaveň tam namáčknu, drží to pak ještě líp než s obyčejnou podložkou.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
17 bře 2012, 16:44 |
|
|
|
SOF
Četař
|
Už to mám OK, hlaveň se ani nehne..nahazel jsem pod delta matku těsnění (nic lepšího jsem nenašel) dostatečně těsný a delta matku utáh na max. -do původní polohy- a hlaveň je fakt už pevná. Mám tu jen otázku, převod do předpažbí-nechce se mě dělat vlastoručně nějaká pájení apod...nemůžete mi doporučit nějakou kvalitní kabeláž, aby byla funkční s touto baterkou? http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=1275
|
19 bře 2012, 17:02 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
19 bře 2012, 21:35 |
|
|
|
SOF
Četař
|
Jo jen co já potřebuju? Typ zařízení nevim... délky kabelů, to taky nevim přesně..(potřebuji to do předpažbí na levou stranu do boxu na baterii) typ spoušťového domku (WTF? Co to je?) konektor jesi je malý jako všeobecně jako u te baterky co je i u tohoto http://airsoftmorava.cz/images/uploads/Nov%C3%A9%20k%C3%B3dy/fb2355n/fb2355n(21).jpg a nová http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=1275 tak malý-to vim pojistku (PS: nevim k čemu-asi rači JO) a propojky?? WTF? PS: Airsoftem a AEP se moc nezabývám, sotva vím pár výrazů, tak se prosím nedivte..(že nevim co k čemu)
|
19 bře 2012, 22:42 |
|
|
|
hlodaQ*
Major
Registrován: 09 črc 2011, 22:55 Příspěvky: 447 Bydliště: Votice, Střed. Kraj
|
SOF píše: Od, jen tam nevidím konektor pro baterii..(jesi su slepej)..jen chci aby to všechno jelo.. Asi protože neznáš Dean T konektory. Najdi si ho na Jefftronu a konektor na obrázku najdeš. Každý ti tu doporučí na ně přejít, to znamená jeden konektor na akumulátor a jeden na nabiječku případně i redukci. -Zařízení: Mosfet, akt. brzda, procesorovka, nic? (projeď si stránky) -deléky kabelů buď vyzkoušíš a změříš nebo až po konzultaci s Jeffem který by třeba nějaké hodnoty už měl naměřené -Typ spoušť. domku - v2. - O konektorech si tu přečti, doporučuje se měnit za DeanT, XT60 -Pojistku bych po své zkušenosti dal. To chce napsat Jeffovi že o to máš zájem a určitě se dopracujete k výsledku
|
19 bře 2012, 22:48 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
typ zarizeni si vyber podle tvych potreb. delku kabelu si namer pouze v predpazbi, jak by sji to potreboval nejlepe se dohodnout na mailu info@jefftron.cz kde ti dam i cenovou kalkulaci kompletni kabelaze podle tvych specifikaci
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
20 bře 2012, 06:23 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|