|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
AK-74s / RK-03 PJ -Problémy se vším
Autor |
Zpráva |
Pein
Podporučík
Registrován: 07 čer 2011, 22:02 Příspěvky: 227 Bydliště: Královéhradecký kraj
|
AK-74s / RK-03 PJ -Problémy se vším
Ahoj! Takže problémy jsou takové: Zbraň pochází z aukčího portálu a není možnost ji reklamovat. Po nabití vydrží baterie (8,4V 1100mAh - základní) jenom několik minut (cca. 5-6) Je prasklý úchyt pažby Prosím poraďte, netuším co s tím mám dělat
_________________ ,,Kdyby mí vojáci začali přemýšlet, nezůstal by u vojska ani jediný.´´ Fridrich II. Veliký
Perky [Ženista] [Člen strany] [Průzkumník] [Klidný pod palbou] [Nenápadný] [Oko dravce] [Last man standing] [Little Big Horn] [Pevná muška] [Infiltrátor]
|
12 led 2012, 16:41 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: AK-74s / RK-03 PJ -Problémy se vším
Zkus jinou baterii, ať zjistíš, jestli je ta původní už v hajzlu, nebo jestli je problém někde jinde. Předpokládám že myslíš úchyt u sklopky - vyrob nový úchyt (našroubuj/navař tam vhodně naohejbanej plíšek nebo tak něco, to už je na tvejch možnostech a schopnostech), nebo pažbu odmontuj, nebo jí přidělej napevno.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
12 led 2012, 16:55 |
|
|
|
Pein
Podporučík
|
OK, vyzkouším jinou baterku a pro jistotu ještě motorek naprázdno. Potom napíšu jak to dopadlo. Díky
_________________ ,,Kdyby mí vojáci začali přemýšlet, nezůstal by u vojska ani jediný.´´ Fridrich II. Veliký
Perky [Ženista] [Člen strany] [Průzkumník] [Klidný pod palbou] [Nenápadný] [Oko dravce] [Last man standing] [Little Big Horn] [Pevná muška] [Infiltrátor]
|
12 led 2012, 17:17 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Zkoušet motorek naprázdno ti neřekne nic, pokud běhá a akorát baterka málo vydrží.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
12 led 2012, 17:19 |
|
|
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
souhlas s baterkou, vyzkousej jinou, popripade vyzkousej naformatovat na procesorove nabijecce zachyt koupis treba zde: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=492
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
12 led 2012, 18:31 |
|
|
|
Pein
Podporučík
|
Omlouvám se, že píšu po takové době. Zkusil jsem jiný akumulátor a šla v pohodě, takže si budu kupovat nový. Úchyt pažby jsem vyndal a podle originálu mi otec v dílně vyrobil pevnější kovovou kopii. Teď už drží v pohodě a čeká jen na přečernění. Díky za rady všem
|
23 čer 2012, 15:53 |
|
|
|
Pein
Podporučík
|
Cs, takže mámu další problém Když střílím, tak mi zbraň vynechává kuličky. Myslel jsem, že je to zásobákem ale i když jsem ho vyměnil, nic se nespravilo. Koukal jsem při střelbě bez zásobníku na píst a zjistil jsem, že se nedovírá. Párkrát sice vyjede a zajede úplně ale pak zajede jen asi napůl a pak zase jede normálně. To způsobuje, že zbraň v dávce často nestřílí plynule ale hodně vynechává. Jak už jsem psal, zbraň je z aukce a není nová, minulý majitel ji upgradoval ale nebyl mi schopen říci s čím vším se hýbalo. Chtěl jsem to dát do servisu ale nejbližší v okruhu 100km je morris a to nechci riskovat. Netušíte, čím by to mohlo být? Rád bych si to dal někam do servisu ale v okolí Náchodska o žádném nevím a nějakému hogofogo soukromníkovi,co mi vrátí klubko drátů s tím, že to nešlo opravit, se mi to dávat nechce.
|
28 čer 2012, 19:02 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
dej vacnu na pistovy kolo (pokud jde) nebo zkrat/ dej kratsi trysku
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století