|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 18 ] |
|
|
Špatná přesnost u G&P M4, každá kule jinam..
Autor |
Zpráva |
FFX
Četař
|
Špatná přesnost u G&P M4, každá kule jinam..
Ahoj, mám G&P M4 v základu. Už od začátku se mi zdálo že každá vystřelená kulička lítá trochu jinam. Dříve jsem měl P90 a ta byla mnohem přesnější. Tady mi příde že každá kulička letí jinam. Spíše vertikálně. Jakoby byl pokaždé jinak nastavený hop-up. Zkusil jsem tedy dát přesnou hlaveň 6,03mm (MadBull). Je to trochu lepší ale pořád blbý. Střílim 0,2g Guader.
Co bych měl ještě vyměnit aby se to nestávalo? Stačila by nová hop gumička? Někde jsem četl novou trysku a někde zase vzduchotechniku.
|
02 říj 2011, 21:00 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
Re: Špatná přesnost u G&P M4, každá kule jinam..
zkusil bych hop up gumičku a hlavně těžší střelivo, minimalne 23, ale spíš 25
gumičku třeba guarder nebo systema, kule bych vzal 25 GG
|
02 říj 2011, 21:02 |
|
|
|
Jason
Major
|
Určitě těžší střelivo, možná novou hop-up gumičku.
EDIT: Loco byl rychlejší.
|
02 říj 2011, 21:05 |
|
|
|
-=zipp=-
Podporučík
|
Trochu se vetřu: Mám taky M4 G&P, hlaveň KM Head, kule G&G 0.28g a taky se mi zdá, že každá kulička letí jinam..některá hopuje málo, některá moc, některá zatočí doleva, jiná ne..... nevíte, co by to mohlo způsobovat?
btw: hlaveň poctivě čistím
_________________ G&P M4 Magpul
|
03 říj 2011, 08:15 |
|
|
|
Polci
Štábní praporčík
Registrován: 05 zář 2011, 19:08 Příspěvky: 152 Bydliště: Plzeň, Rakovník
|
To má většinou za příčinu nestabilní dávkování vzduchu, tj někde jsou úniky. Pravděpodobně to bude kolem trysky, že se špatně zavírá. Tady máš možný příčiny - odskakující hopkomora - dát mnohem silnější pružinku nebo vypodložit proti pohybu vpřed úplně pokud to umožňuje tělo - špatně pracující hlava pístu - poškozená nebo nevhodná hopguma - špatná délka trysky - odpor v pohybu trysky (srazit otřepy na ramínku, vyšistit trysku apod.) - vytahaná pružinka ramínka - dát jinou a plno dalších příčin edit: reagoval jsem na poslední příspěvek, k názoru, že je to dvacítkama se pridávám
|
03 říj 2011, 08:33 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Polci píše: To má většinou za příčinu nestabilní dávkování vzduchu, tj někde jsou úniky. Pravděpodobně to bude kolem trysky, že se špatně zavírá. Tady máš možný příčiny - odskakující hopkomora - dát mnohem silnější pružinku nebo vypodložit proti pohybu vpřed úplně pokud to umožňuje tělo - špatně pracující hlava pístu - poškozená nebo nevhodná hopguma - špatná délka trysky - odpor v pohybu trysky (srazit otřepy na ramínku, vyšistit trysku apod.) - vytahaná pružinka ramínka - dát jinou a plno dalších příčin edit: reagoval jsem na poslední příspěvek, k názoru, že je to dvacítkama se pridávám Zbraň má stabylní výkon měřeno radarem. Reaguju na příspěvek Ziipa takže to bude asi to u hop gumou
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
03 říj 2011, 08:52 |
|
|
|
-=zipp=-
Podporučík
|
Monty: to už dávno může být jinak...dával jsem jinej vzduch
_________________ G&P M4 Magpul
|
03 říj 2011, 11:04 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
-=zipp=- píše: Monty: to už dávno může být jinak...dával jsem jinej vzduch aha tak to je možný
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
03 říj 2011, 11:12 |
|
|
|
FFX
Četař
|
Dobrá zkusím tedy napřed vyměnit hop gumičku. Dám tam od Guaderu silikonovou.
Kdybych chtěl měnit vzduchotechniku je nuné vyměnit i píst? Koukal jsem že v některých sadách neni..
PS. jako hlavu válce byste mi doporučili? Teď nemám na mysli značku ale typ... Díky
|
07 říj 2011, 18:47 |
|
|
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
hlavne tam dej cernou guarderku, ne tu pruhlednou!
s vymenou vzduchotechniky neni vyslovene treba menit pist
hlavu valce verze 2 nebo universal, ale to je to same
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
07 říj 2011, 19:05 |
|
|
|
FFX
Četař
|
a proč né průhlednou?
|
07 říj 2011, 19:09 |
|
|
|
Jason
Major
|
FFX píše: a proč né průhlednou? Trhá se a obecně s ní maj lidi špatný zkušenosti. Slyšel jsem i o zádus a podobně...
|
07 říj 2011, 19:10 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
protoze je k nicemu - prilis mekka
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
07 říj 2011, 19:10 |
|
|
|
Screpheep
Podplukovník
|
Možná pomůže to co se stalo mně: Moje před tejdnem nová GP m4 měla problém - vždycky prvních několik kulí letělo maximálně třeba 20m - prostě málo. pak se to zlepšilo ale byla velká nestabilita, občas letěly kule daleko, občas ne, na semi spíš nikdy ne daleko. Problém byl v tom, že se ramínko podavače sekalo o otřep v gearboxu (obrázek, otřeb byl na obou půlkách gearboxu) což způsobilo nedoléhání trysky a netěsnost. Problém se vyřeší pomocí pilníku za 2 minutky.
Přílohy:
gearbox.jpg [ 103.28 KiB | Zobrazeno 7679 krát ]
_________________ Jak na lipolky __________________________________________ M4A1 G&P SHS M130 - 1.99J 17bb/s AKS-74U Cyma M120 - 1.58J 25bb/s
|
09 říj 2011, 20:19 |
|
|
|
Michaell
Desátník
|
U mé G&P M16 prakticky stejný problém, měnil jsem hlavně, gumičky.... a pak jsem zjistil, že v základu tam dávaj krátkou trysku 21,00 mm. Vyměnte trysku za 21,2 nebo klasiku 21,4 (pozor na podávání kuliček, popř. zabrousit) a je vyřešeno! Edit: tak přiznávám, že je to jen částečné řešení, kule to už nerozhazuje tolik ale pořád dost, už jste to neko vyřešil? Občas to i ze záhadného důvodu nedává kuličky, dokud nevindám a nezandám zásobník. Přijde mi, že je chyba nekde v návaznosti zásobníku, hopovky a dosednutí mecháče!?
|
10 říj 2011, 13:48 |
|
|
|
Gizmo_CZ
Major
Registrován: 03 pro 2012, 19:04 Příspěvky: 479 Bydliště: Prostějov
|
Tak takdy tady všude teď řeším tuhle M4 od G&P. Po upgrejdu vzuchu a pružiny na M130 Soustřel mizernej. Dle rad jsem vyzkoušel ty otřepy v mechu, nepomohlo, tryska je hliníková s rovně zaříznutým koncem - možná by byla lepší se skoseným, aby nepoškodila hopgumu. Každopádně má ale 21,4mm! Je originál - snad - kvér je od morrise - bohužel... Teď jsme vyměnil jinou hlavěň a zdá se že to je v pohodě. Zkus se zaměřit na ní a na hopgumy.
_________________ Hledáš aktuální airsoftové akce ve svém okolí nebo v celé republice? Pak je to jasné! Jdi na WWW.AIRSOFTKOALICE.CZ
|
05 čer 2013, 11:00 |
|
|
|
S1ki
Nadporučík
|
Gizmo_CZ píše: . Zkus se zaměřit na ní a na hopgumy. už mu to asi moc nepomôže kukni dátum kedy on písal o svojom probléme
|
05 čer 2013, 19:58 |
|
|
|
Gizmo_CZ
Major
Registrován: 03 pro 2012, 19:04 Příspěvky: 479 Bydliště: Prostějov
|
hups.. sorry za vyhrabání "mrtvoly"
_________________ Hledáš aktuální airsoftové akce ve svém okolí nebo v celé republice? Pak je to jasné! Jdi na WWW.AIRSOFTKOALICE.CZ
|
05 čer 2013, 20:07 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 18 ] |
|