Tm Colt 1911 HG + MXX předpažbí
Zdravím mám trochu problém - na Tm Colt 1911 HG (hodně jetém mimo záruku už) se mi ošoupala hlava "pistu" tak moc, že okraj kousek napraskl a ulomil se ven - takže to ztratilo trochu výkon...
Díval jsem se porůznu na AS obchody ale nic jsem nenašel, navíc se mi zdá že to je udělané nerozebitelně dohormady - ten pistek s tou hlavou jako 1 kus...
co s tím?
Druhá věc:
Na PJ M4A1 RIS se mi vikle na předpažbí snad každý prvek krom delta kroužku, který je dotáhlý hrubou silou (sikovky
) . Nicméně RIS drží i na tom předním plíšku který se taky pohybuje jak chce, a navíc u horního dílu RIS je ta vnitřní vidlička, která se přitahuje šroubem ulomená (vivat Zn-Al bláto)...
Teď oč mi jde, a jak jsem to chtěl vyřešit:
1. Spojit RIS bází tělo (mám horní RIS) + RIS předpažbí - problém ta RIS kolejnice na těle je výš cca o 2-3mm což je dost - jediné kde jsem viděl že to je v jedné rovině je HK416 a pár SR na 7.62mm ...s plastovým mířidlem to spojit jde, ale vypadá to jak LSD pokus o FAMAS s tím, že se huntuje to mířido a čekám kdy by prasklo...
2. Díval jsem se na pár RIS co mají jakoby "moderní typ" delta ringu (není kuželový) a pár jich je jakoby uchycených jenom u těla a vepředu už nic (vím že v reálu existují systémy pro volný pohyb hlavně, ale jak to funguje tadyk v airsoft verzi?)
3- díval jsem se na to předpažbí z SPR z první generace (kulaté s otvory pro chlazení) a to je něco na způsob 1- i 2. jak to funguje ve skutečnosti?
4.Samodomo - vrtačka závitník flexa šrouby a pár hodin ve sklepení...