|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
alltekk
Četař
|
Středové kolo SHS
Zdravím, dávám si du kupy jednu gunu s kolama SHS 32:1, ale zjistil sem že mám na středovém kole ohlou osičku, sám se do toho pouštět nechci jelikoz mi je jasné, že bych tu novou co bych tam naklepal nebo nalisoval svěrákem zase ohnul, poradí mi nějáká dobrá duše?
|
04 zář 2011, 10:11 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
Registrován: 31 říj 2010, 08:36 Příspěvky: 610 Bydliště: Rozsochatec
|
Re: Středové kolo SHS
alltekk píše: Zdravím, dávám si du kupy jednu gunu s kolama SHS 32:1, ale zjistil sem že mám na středovém kole ohlou osičku, sám se do toho pouštět nechci jelikoz mi je jasné, že bych tu novou co bych tam naklepal nebo nalisoval svěrákem zase ohnul, poradí mi nějáká dobrá duše? Tohle se tady jednou už probíralo, pošli kola na reklamaci a oni by ti je měli vyměnit
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
04 zář 2011, 10:41 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
Jo, pokud ti neřeknou že si jí ohnul ty, protože nemůžou vědět jestli si jí nevrazil na M170 do plastovejch ložisek atp. Záleží na tom od koho si je koupil...
Každopádně pokud ti někdo udělá ocelovou osičku požadovaného průměru a ty jí tam naklepeš, tak jí neohneš. Protože to nebude blátíčko který do toho lisují v číně. Osobně jsem takhle do kol kladivem nabouchal asi 4 osičky, a vždycky byly rovný. Když k tomu použiješ nějaký přípravek, třeba válec s vývrtem vnitřního průměru o 0,02 víc než osička, vnějšího třeba 3cm, vysokou 1cm tak nemáš jak tu osičku natlouct křivě. Na podložce, nejlépe tvrdé dřevo, s dírkou abys mohl osičku dorazit až na požadované místo.
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
04 zář 2011, 11:25 |
|
|
|
alltekk
Četař
|
Díký tedy za radu, ale spíš mě zajíma jestli bych to dal i s osickou od stareho kola a pokud ne, kde bych si mohl takove osicky nechat zrobit?
|
04 zář 2011, 11:41 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
Registrován: 31 říj 2010, 08:36 Příspěvky: 610 Bydliště: Rozsochatec
|
alltekk píše: Díký tedy za radu, ale spíš mě zajíma jestli bych to dal i s osickou od stareho kola a pokud ne, kde bych si mohl takove osicky nechat zrobit? Nechat zrobit je mužeš u každého kdo má soustruh na železo
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
04 zář 2011, 11:42 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
Stav se, až budeš mít cestu kolem. Mám doma osiček po ko*ot.
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
04 zář 2011, 12:07 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|