Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 dub 2025, 14:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Problém s puškohledem 
Autor Zpráva
Podpraporčík
Podpraporčík

Nový příspěvek Problém s puškohledem
Ahoj, mam takovej problém....mam optiku Guarder 3-9x40 (s podsvícením)-je to tahle http://www.anareus.cz/detail.php?id=770 akorát já mam to štelování podsvícení jinde, ale jinak je uplně stejná. No a teď k tomu problému-když mam zvětšení 3x až asi 7x tak je to uplně rozostřený a ničim to nejde vyštelovat, ale od toho 7x zvětšení mi to zaostří normálně. Stalo se mi to na akci prostě najednou to tak začalo koukat a to sem s tim nikdy ani neťuknul! V tu chvíli sem ani nešteloval přiblížení nic, měl sem potom sundanou tu zadní čočku (když se točí tim kolečkem na přiblížení tak je vidět jak vevnitř ta čočka jezdí...), fakt nevim čim by to mohlo bejt tak prosím jestli by ste mi nějak neporadili, díky.

27 zář 2011, 09:46
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Problém s puškohledem
no a zavostreni na vzdalenost co je ve predu to nepomaha?
popripade zkus zaostreni podle dioptrii co je uplne vzadu

27 zář 2011, 09:57
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Daven píše:
no a zavostreni na vzdalenost co je ve predu to nepomaha?
popripade zkus zaostreni podle dioptrii co je uplne vzadu

Obojí sem zkoušel a nic....

27 zář 2011, 10:18
Podpraporčík
Podpraporčík

A i když to nastavim na to uplně samý jako sem měl (dioptrie i vzdálenost) tak mi to taky nejde i když to předtim koukalo pěkně.

27 zář 2011, 10:20
Armádní generál
Armádní generál

no napisu to tak jak to je. tuhle optiku jsem mel taky a po 14 dnech jsem ji hodil o strom, protoze za tyhle penize to je NESKUTECNY SHIT. pouzitelny zoom je tak 4x mozna 5x. na maximalni zoom to vypada jak by se clovek dival pod vodou bez potapeckych bryli, u tebe vypada problem opacny. obraz absolutne neostry, svetelnost mizerna, mildot ktery nemildotuje - proste snazi se byt hezka, ale na to ze to je guarder tak to je to nejhorsi co jsem od guarderu mel kdy v ruce. Radeji nez tohle tak koupit cinskou kopii M3 z airsoftmoravy nebo morrisu.

27 zář 2011, 10:54
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Já s ní až do teď byl spokojenej a přišel sem na příčinu proč se mi to stalo-vevnitř je za čočkou vidět malej červík kterej se od někud vyšrouboval a teď tam vevnitř je na volno a jak je mastnej tak mi umazal čočku takže bych teď potřeboval návod jak tu optiku rozebrat, nevíte někdo jak?

27 zář 2011, 11:31
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]