Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 23:11

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Bar 10 hop-up problem 
Autor Zpráva
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Bar 10 hop-up problem
dobry den , mma mensi problem z hop-upom u mojej Bar 10 od Dboys(kopia VSR10 od TM) ..kupil osm ju z mensim Upgradom , vraj na M170 ale este som nemal sancu ju premerat ...... problem je v tom ze packa hop-upu je zaseknuta priblizne v strede a nejde ju potiahnut ani kombinackami a nerad by som ju odtrhol .... zbran som nerozoberal lebo jedna skrutka ma odrthnuty zavit a musim ju odvrtat

ani by ma netrapilo ze nejde nastavit hop-up ale pri strelbe na ciel tak cca 50-60 metrov uz musim nadsadzovat pomaly aj 1,5metra nad z BBckami 0,25 a 0,3g co sa mi zda prilis vela ked som pozeral recenzie na VSRku od TM a tam pri 90m/s hovorili o par centimetroch na 40metrov

ak ma niekto tuto zbran prosim poradte ci sa da hop-up nastavit aj nejakym trikom bez rozobratia zbrane a pripadne kolko nadsadzujete nad ciel

06 srp 2011, 09:00
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Bar 10 hop-up problem
konecne som si nasiel cas a podarilo sa mi odvrtat strhnutu Srubu , nastavoval som Hop-up skoro na kazdy milimeter ako to len slo ale aj tak som z neho vela nedostal , mozno som trosku zmensil klesanie BBcka ale aj tak na 50metrov este stale klesne o meter a viac (0,25ky a 0.30ky BB) ak mate nejake napady napiste v com by mohla byt chyba .......

Rozmyslal som ze by mohla byt slaba Hop- guma ale bohuzial nemam presne zistene na 100% aka tam je pruzina aj ked udajne 170tka co sa mi prilis nechce verit :D , odhadujem tak M140 mozno
ak sa mi podari dostat uplne k Hop-upu hodim dalsie foto

http://imageshack.us/g/811/09082011365.jpg/
tu su len fotky Hop-upu bez rozobratia este so msa tam nedostal , aj ked mam dalsi problem ze ta packa je dost rozkivana , a pri uplnom zlozeni zbrane sa dost zle posuva , snad pomoze perova podlozka pod skrutku

09 srp 2011, 17:32
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Bar 10 hop-up problem
takže už som sa konečne dostal aj do Hop up komory a čuduj sa svet , Gumka mala maličku dieru , zajtra budem mat novu Gumku tak snad to pojde ako ma .......

11 srp 2011, 16:59
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]