|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Jak zrenovovat plynnovku?
Autor |
Zpráva |
Juraver
Štábní praporčík
|
Jak zrenovovat plynnovku?
Lidi, potřebuju poradit. Mám tu starou vyřazenou plynnovku VP70. Za svoji nejjvětší slávy to byla super plynnovka a za 3,5 roku vystřídala 3 majitele. Jen údržbu jsem dělal jenom já, a další dva majitelé jí zanedbali. teď mi ji dal že už nefunguje jestli ji nechci na náhradní díly. To se mi zdá ale škoda. A tak se ptám jestli by se dala nějak zrenovovat. Vnitřek je kovový, ten je v pořádku, ale počítám že se tam bude muset vyměnit těsnění atd. Máte v tom někdo zkušenosti? Co musím vše vyměnit aby zase fungovala? Nejlépe i z odkazy. Děkuji
_________________ KVH Slezsko KVH Greif Airsoft tým: Na volné noze mezi několika Nečekej na přirozenou smrt, začni hrát softa v CQBčku se 150kama
|
01 kvě 2011, 07:15 |
|
|
|
tibus
Major
|
Re: Jak zrenovovat plynnovku?
Promazat třecí plochy silikonovým olejem/vazelínou, vyzkoušet zda neuchází zásobník, pokud uchází, rozebrat a vyměnit těsnění. Skusit zda hop-up plní svou funkci, když ne, odmastit hop up gumičku líhem.(toto můžes udělat tak i tak).
_________________ ICQ:388082022
Challenges: Zkrvavené BB Navigátor Sběratel hmyzu Shit hunter Slaďouš Die Hard Klidný pod palbou Kutil
viewtopic.php?f=245&t=5307
|
01 kvě 2011, 11:18 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|