|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 20 ] |
|
|
SRC G36 po upgradu - kulička nevleze do hop-up (foto)
Autor |
Zpráva |
O´Neill
Podporučík
|
SRC G36 po upgradu - kulička nevleze do hop-up (foto)
Zdravim , jeden nejmenovany technik mi skladal 3. generaci G36ky. Celkový upgrade není podstatný, co je ale důležité je to, že ve zbrani byla změněna původní hop komora na ProWin. Vzduchotechnika až na hlavu pístu zůstala původní, tu nahradila GURU pístovka. Zásobníková šachta je původní, ale upravená - byla na ní přilepená na soustruhu dělaná trubička, která má identické rozměry jako zásobníková šachta od CA. Nyní k problému. Zbraň absolutně nepodávala kule, a zkoušel jsem zjistit v čem je chyba. Šachta je upravena perfektně, v ní problém není. Problém je v tom, že prostor, kde padá do hopky kulička je moc malý na to aby jím kulička prošla. Více vysvětlí následující obrázek: http://img191.imageshack.us/img191/5024/16884541.jpgTakto vypadá, když je to "normální". Na následujícím obrázku si všimněte, že v tomto stavu kulička neprojde do hopy - mezi horní části hopy, a tryskou je přílíš malý prostor. Tryska je původní.http://img833.imageshack.us/img833/2337/33650444.jpgPokud ale šroubovákem hopku posunu dopředu, kulička bez problému vejde. http://img94.imageshack.us/img94/1679/i ... 210413.jpg- Zde si všimněte, že kulička vleze bez problémů, ale je zde však místo mezi hopkou a mechem - poté, co jsem mezi hopku a mech něco dal (aby se tedy hopka posunula do předu), to bylo oukej, ale bylo to sparťanské řešení - dal jsem tam zabalený kousek šmirgl papíru (nic jiného jsem po ruce neměl), - to pomohlo ten ale po obrovském tlaku hopky na mech se po chvíli šmirgl protlačil, a byl jsem zpět na začátku. Mohl bych tam dát nějaký kousek železa - ale to přece nemůže být řešení problému, musí to jít bez toho, aniž by se tam něco dávalo. Dotyčný technik (nechci přímo říkat, kdo to je, forum kontroluje, tak pokud mu to nevadí, tak řekne, že to dělal on ) by mi to jisto jistě opravil (teď to dělal ale doslova na koleně, protože v místu, kde bývala dílna, je již prázdný prostor, a já to nutně potřeboval mít dnes - neměl tedy možnost jakkoliv ladit - to píšu proto, aby to nevypadalo, že je to chyba toho technika - mít svou dílnu, jsem si jistý, že by to bezproblémově vyladil) problém je však v tom, že zítra odjíždí na týden pryč, a já nechci tak dlouho čekat. Děkuji za jakékoliv rady...
Naposledy upravil O´Neill dne 20 črc 2011, 20:51, celkově upraveno 1
|
20 črc 2011, 20:45 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Re: SRC G36 po upgradu - kulička nevleze do hop-up (foto)
Moc dlouhá tryska a špatná kombinace dílů
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
20 črc 2011, 20:49 |
|
|
|
O´Neill
Podporučík
|
To jsem taky myslel, ale tryska je původní, a přece po pouhé změně pístové hlavy se to takto neposune ...?
|
20 črc 2011, 20:51 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
O´Neill píše: To jsem taky myslel, ale tryska je původní, a přece po pouhé změně pístové hlavy se to takto neposune ...? A co takle po změně hop komory? To nerozhoduje?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
20 črc 2011, 20:57 |
|
|
|
O´Neill
Podporučík
|
No očividně asi ano ... co tedy navrhuješ? Novou trysku? Jaké velikosti? (výrobce předpokládám že je jedno)
K té trysce bude třeba ještě něco? Vzduch těšní skvěle, takže nechci zbytečně kupovat co nemusím.
|
20 črc 2011, 20:59 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
O´Neill píše: No očividně asi ano ... co tedy navrhuješ? Novou trysku? Jaké velikosti? (výrobce předpokládám že je jedno)
K té trysce bude třeba ještě něco? Vzduch těšní skvěle, takže nechci zbytečně kupovat co nemusím. Otomhle tu je téma hlavně o provin komorách
|
20 črc 2011, 21:01 |
|
|
|
O´Neill
Podporučík
|
Vesměs na tuhle komoru, co jsem teď v rychlosti našel, používají 25,2 ASPro nebo 24,5 - to je ale zatraceně velký rozdíl, mezi velikostmi . Hledal jsem špatně, nebo správně?
|
20 črc 2011, 21:12 |
|
|
|
e700b
Rotmistr
|
Hele, než budeš kupovat novou trysku, zkus tuhle vepředu kousíček upilovat. Nevim, jak je to u u týhle komory, ale když se ti tokle stane v M16/M4, tak ta to upilování trysky zkousne. Za pokus nic nedáš
|
20 črc 2011, 21:54 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
e700b píše: Hele, než budeš kupovat novou trysku, zkus tuhle vepředu kousíček upilovat. Nevim, jak je to u u týhle komory, ale když se ti tokle stane v M16/M4, tak ta to upilování trysky zkousne. Za pokus nic nedáš rada jako noha krom toho že guru trysky jsou i tak nějak ne jen dlouhý ale i tlustý.
|
20 črc 2011, 21:58 |
|
|
|
O´Neill
Podporučík
|
INU, nad upilovaním jsem samozřejmě taky přemýšlel, ale to se pak z 99% případů tryska může vyhodit, protože to je k ničemu.
Monty: Trošku jsem nepochopil, proč jsi zrovna ve tvé odpovědi zmiňoval guru trysku? ... nepadlo o ní ani slovo
|
20 črc 2011, 22:08 |
|
|
|
e700b
Rotmistr
|
Aha. Tak to je potom jiná. To pardon. Já jenom, že u tý M4 mi to jako dočasný řešení fungovalo. Než mi přišla tryska. Ale nebyla teda od GURU no.
EDIT: říkám jako dočasný řešení. Ovšem pokud zbraň nepotřebuješ nutně zejtra použít a tryska by ti přišla až pozejtří, tak na to hoď bobek. Tak jako tak bys musel koupit novou.
|
20 črc 2011, 22:10 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
ha špatně sem si to složil omluva to nic ale nemění natom že tryska je špatná
|
20 črc 2011, 22:16 |
|
|
|
O´Neill
Podporučík
|
Oukej, a pak se zase vrácíme k tomu - jakou trysku mám použít? Koupil bych buď ASpro nebo GURU, to už je jedno, ale důležitá je ta velikost ...
|
20 črc 2011, 22:26 |
|
|
|
e700b
Rotmistr
|
Osobně bych napsal jak do GURU tak do ASpro, řek jim, co mam za komoru a popsal problém. Tohle ti asi nikdo, kdo nemá stejnou komoru a stejnej problém neřekne.
|
20 črc 2011, 22:38 |
|
|
|
destik
Desátník
|
Hoj dej si tam tuhle http://airsoftshop.cz/product_info.php? ... 9jn3q3m832Mam ca36c s prowin a slape bez problemu
|
21 črc 2011, 01:35 |
|
|
|
O´Neill
Podporučík
|
Díky za radu, zatím nechám původní, kterou spiluji, a jako dlouhodobé řešení pak vyměním trysku.
Spilování trysky pomohlo, a již střílí jako divá...Díky všem za rady.
|
21 črc 2011, 13:55 |
|
|
|
O´Neill
Podporučík
|
Upilování trysky tedy pomohlo, bohužel se vyskytnul další problém. Nehopuje. Vyndal jsem tedy hlaveň s hopkou ven a zjistil, že z hopky vypadnul takový ten železný malý kousíček, on slouží asi jako doraz, nebo něco takového. http://img163.imageshack.us/img163/323/ ... 001508.jpgNemá zde, kde vidíme teflonku, být ta plastová koruna (na fotce níže)? Druhá věc - jak dostanu tu železnou hovadinku, co slouží asi jako doraz, do hopky ( http://imageshack.us/photo/my-images/220/hopka.jpg/) Díky za rady ... mecháč není problém, ale s hopkou jsem měl vždy jen nulové zkušenosti ://
|
22 črc 2011, 11:49 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
Bez té plastové korunky - říkejme tomu zámek hlavně - odsuneš ten prstenec kterým se šteluje přítlak hopu a vrátíš zpátky to co ti z toho vypadlo, to je část která tlačí na hop-váleček který tlačí na gumu. Prstenec pak vrátíš zpátky a uzamkneš hlaveň zámečkem.
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
22 črc 2011, 13:58 |
|
|
|
O´Neill
Podporučík
|
Jo, zámek hlavně ... no, to je ten problém. Já jej nemám.
Při skládání ho tam technik určité dával, ale když jsem včera ladil hop, tak to hopovalo ... pak to ale přestalo, a já to musel rozebrat. A ten zámek hlavně tam prostě nebyl ... jak to vyřešit? Ten zámek hlavně se sice na ASPro prodává, ale za jedno, bych to na zítřek určitě neměl, a azdruhé, nechce se mi platit 150 dopravu kvůli dílu za 50 korun ...
|
22 črc 2011, 14:09 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
Nic jinýho ti nezbyde. Pokud si ho nevyrobíš sám.
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
22 črc 2011, 18:19 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 20 ] |
|