Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 22:37

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
 Manuální SVD Dragunov. 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Manuální SVD Dragunov.
Ahoj, jsem tu.. skoro poprvé, mám takový problém.
http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... uctId=2250
Koupil jsem si tuto zbraň.. Prvních 20 výstřelů bylo "otřesných", kuličky z toho "prokluzovaly" prakticky pořád, když jsem zbraň nahnul(pozdějc sem koupil silikonovou hop gumu, která se mi hned roztrhla, tak jsem tam dal gumovou). Pak jsem si chtěl zaštelovat v hopu..a jak jsou tam takový ty 3 imbus "zmrdi" :D, tak jsem uplně ten první(směrem od pažby) ztratil.. samozřejmě, že jakmile nabiju zbraň, tak kulička hned vypadne a já nevim, co už dělat..Ta jedna komora se skládá z takový malilinkatý kuličky.. tu jsem našel, a dostal jsem pružinku(která je taky součástí) a udělal mi kámoš šroubek.. ale problém je v tom, že to nedrží, takže mi vždycky vyjedou třeba 2 nebo 3 kuličky, jestli vůbec vystřelim.. Já už nevim, co mám dělat..
Přikládám obrázek, který ukazuje moje provizorní nefungující udělátko:(
Stalo se vám to už někdy?
(možná, že už se to tu někdy řešilo, ale projíždet 30 stránek fakt nechci :()

Přílohy:
Photo0096[1].jpg
Photo0096[1].jpg [ 1.15 MiB | Zobrazeno 2608 krát ]
15 dub 2011, 15:40
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Manuální SVD Dragunov.
Kvůli tomu, že tobě se nechce pročítat třicet stránek, se tu rozhodně nebude rozjíždět nové téma a opakovat již řečené. Chceš vyřešit problém, tak nebuď línej a něco pro to udělej. Lock.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

15 dub 2011, 16:07
Profil ICQ
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 2 ]