Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 17:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 ak-47 nestřílí-záhada 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nový příspěvek Re: ak-47 nestřílí-záhada
Zdar , mám stejný problém zbraň natáhne píst a zůstane na posledním zubu zakouslej , nevím z jakého důvodu ,složil jsem už dost zbraní a tohle se mi nikdy nestalo , nenašel jsem žadné mech.závady vše ok , baterie GP 2000mah , nabíječka ansman . Tak nevím . Když už byl píst v zadní poloze tak jsem skoušel znovu vystřelit s druhou baterií a motor dělal dost nepěkný zvuky , když sem ho vyndal tak jel normal , skoušel jsem jestli motor má "sílu" po testu nechtějte vědet jak to dopadlo , ale motor jsem shledal dost silným 8)

11 úno 2011, 21:19
Moderátor
Moderátor

Vejde se ti pružina do pístu?

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

12 úno 2011, 20:14
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

jj , zkoušel jsem i prohodit strany . ale jsem teď v kontaktu s cotuloshem tak to dáme do kupy :)

13 úno 2011, 00:47
Desátník
Desátník

Tento problém je opravdu častej.
Většina příčin:
- špatné vypodložkování
- slabé kabely
- slabý motor
- nevhodný píst
atd.

Co pomůže:
- motor, sil. kabely,mosfet, píst (bez druhého zubu), superzátěžová kola atd.

14 úno 2011, 20:37
Rotný
Rotný

Nekupujte APS;-))

Další problémy:
1) Odešla mi hopup gumička, ale když jsem ji vyměnil, zasekávají se v ní kuličky. (Zřejmě proto, že původní tryska se nedotýká gumičky, ale zalézá dovnitř a tu novou gumičku tím nepatrně povytahuje do komory, když otvírá komoru.)
Koupil jsem tedy novou trysku (v prodejně říkali, že mají vyzkoušené, že do APS mech III se musí dát short), ale nenarvu ji na tu "trubičku" z hlavy pístu. Máo nějakou tu desetinu jiný průměr.
Předpokládám tedy, že musím koupit ještě novou hlavu pístu a doufat.

2) Vypodložkoval a vyměnil jsem původní kola (sekala se) a docela dost se zvedla kadence (ale možná je to novou baterkou). Každopádně než mi odešla hopup guma, tak to střílelo parádně, ale hodně to vynechávalo. Zkoušel jsem 4 různé zásobníky a chová se to stejně. Domnívám se tedy, že to způsobuje původní plastové ramínko podavače, které se docela prohýbá. Co myslíte?

24 úno 2011, 10:39
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2