|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
|
Nestabilní dostřel a vynechávání
Autor |
Zpráva |
TheSpirit21
Podpraporčík
Registrován: 21 říj 2013, 14:52 Příspěvky: 87 Bydliště: Domažlice
|
Nestabilní dostřel a vynechávání
Zdravím,
nedávno jsem si zakoupil ICS PAR MK3 MTR no a jednoduše to střílelo fajn, jedu to na 11.1V 15-25C což si myslím, že je moc když tam nemám fet apod a navíc mi naštěstí praskla 20A pojistka, takže pujdu do 7.4 25-50C.
No ale teď ten hlavní problém:
Když jsem to jednou rozebral a zas dal zpátky, tak to pak mělo problémy..
Je to tak, že poprvý vystřelim = nic nevystřelí (dry fire) , druhá občas vystřelí, třetí zas ne, čtvrtá vystřelí , ale místo 80m to dá jen tak 30m.
Nevím čím to je, takže jsem dneska nahradil pružinu na M130 a vyměnil trn z plastu na kov od SHS, bohužel beze změny. Pořád to střílí blbě.
Tlačnýma zásobákama to asi nebude, i na točáku to prostě nejede jak má. Pořád ten samej problém...
Nemyslim si, že jsem něco špatně složil, když je tam pulenej mecháč, tudíž jsem vyměnil jenom tu horní část bez zásahu do spondní části.
A nebo jsem tam snad mohl něco špatně složit? Možná je to kvůli komoře, že nesedí tam jak má o pár milimetrů?
Měnil jsem i hop up gumku za Maple Leaf, tam problem není.
Je nějaký řešení nebo diagnostika?
Předem díky..
|
29 dub 2016, 20:20 |
|
|
|
Mike_223
Poručík
|
Re: Nestabilní dostřel a vynechávání
Mě teda Maple Leaf guma těžce zklamala. Zkus dát origo nebo jinou značku a dej vědět, jak to dopadlo.
|
29 dub 2016, 21:23 |
|
|
|
TheSpirit21
Podpraporčík
|
No zapomněl jsem napsat, že mi to dělalo i s origo. Bylo to v pohodě do tý doby než jsem to rozebral Vinim z toho Hop up komoru, že není na místě. Budu zkoušet a pak dám vědět, jestli něco pomohlo. EDIT: No tak jsem pročetl ještě reddit a projel youtube a bylo to opravdu tou hop up gumou! Maple Leaf totálně nepoužitelná Takže zkusím A-Plus, prommy apod... prostě budu zkoušet.
Jak jsem psal , že to dělalo i s tou základní, tak jsem trochu zasunul více hlaveň a hle, už to lítá jak má bez problému. Ona ta základní není zas tak špatná.
No. Díky za rady
|
30 dub 2016, 08:20 |
|
|
|
Šnek
Nadpraporčík
|
Jenom tak rychle - použil jsi správný přítlačný váleček? Maple Leaf má specifický. Je mi fakt divný, že by ti to nefungovalo. Je to jedna z nejlepších hop-gumiček co jsem kdy používal a to normálně používám jedině R-Hop!
|
30 dub 2016, 11:44 |
|
|
|
TheSpirit21
Podpraporčík
|
No to je taky možnost, použil jsem ten origo, takže si mám koupit ten specifickej za 190 jo? Mě se to nechtělo kupovat, protože to bylo drahý no Jako dost lidí si stěžovalo, že jim Maple Leaf nejde s tou ICS kovovou komorou. Takže zkusím ten spešl Maple leaf váleček hned jak mi přijde. Samozřejmě dám vědět.
|
30 dub 2016, 12:13 |
|
|
|
Šnek
Nadpraporčík
|
To by měl být on. Je mi divný, že by nešel se specifickou komorou, ale co já vím. Když už jsi investoval do gumičky, tak bez 'válečku' by to stejně nikdy nefungovalo tak jak má. Třeba to při nejhorším využiješ v jiné zbrani. Kdyžtak kdyby jsi to nainstaloval a byl trošku zklamanej, zkus tomu dát chvilku, ony se musí trošku 'rozběhat' než se ukáže co v nich je. Mimochodem víš jestli máš Delta nebo Monster?
|
30 dub 2016, 13:21 |
|
|
|
TheSpirit21
Podpraporčík
|
No nevim jak to "rozběhat" když to tak strašně vynechává Je to 70° Monster. Ještě sem na videu viděl, že týpek zbrousil okýnko v hlavni aby to fungovalo, nebo že jsou tlustý rty tý gumičky apod. Absolutně nevím co s tim. Taky jsem ještě přemýšlel o Madbullce nebo A+ gumách.
|
30 dub 2016, 14:18 |
|
|
|
Šnek
Nadpraporčík
|
O broušení hlavně jsem neslyšel. Neinstaloval tam VSR verzi? Jinak tím 'rozběháním' jsem měl na mysli kdyby ti to už fungovalo. Jsem zatím první o kom jsem slyšel že s tím má problémy.
|
30 dub 2016, 15:01 |
|
|
|
TheSpirit21
Podpraporčík
|
No tak jsem zkoušel a zkoušel, pořád nic. když dám kuličku na vrch maple leaf, tak propadne, prostě je to moc volný. Když tu maple leaf dám na hlaveň a do komory tak ta komora sevře ty rty, takže je to moc těsný a proto to asi nepodává. Tohle nevim jak opravit. Myslím, že problém bude asi v tý komoře, jak to tlačí na tu hop up gumku , tudíž to bude tím, že ICS má specifickou komoru a nelze použít jiná (podle videa). https://www.youtube.com/watch?v=7VY0H8WGXesTady je ten problém co mám, prostě ta komora tu gumičku stlačí a rty jsou vidět, což je asi špatně. To by mohl bejt ten problém, prostě to neprojde. Jak jsem psal, normalne to projde skrz což je špatně , je to moc volný, a když to dám do komory jako tenhle člověk, tak je to zas moc těsný. Takže co říká v tom videu... prostě to namazal, nasunul to tam a opatrně něčím tenkým tam zastrkal ty rty , aby to nebylo vidět a kulička měla průchod a mohla vystřelit. Zkusím to. EDIT: No 100% je to tím, ale nevím jak to tam dostat
|
30 dub 2016, 15:39 |
|
|
|
OIK
Rotný
|
Zdravím. Hele seš si jistej že to máš správně složený? ...Mám taky parku a dnes jsem instaloval Maple leaf gumu a bez problému. Šlo to krásně složit- bez použití nějaké síly narozdíl od jinejch gum a výsledek taky super.
|
03 kvě 2016, 15:08 |
|
|
|
TheSpirit21
Podpraporčík
|
Jo, zapomněl jsem to napsat.
Nakonec jsem to vyřešil, stačilo vyměnit přítlačnej váleček jak bylo řečeno.
|
03 kvě 2016, 18:11 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|