Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 14:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Kuličky padají dolů, L96 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek Kuličky padají dolů, L96
Zdravim,
Mám problém u svojí L96, nedávno jsem do zbraně dával hop-up komoru od ASpro a novou hlavěn a gumu. Dneska jsem se to rozhodl vyzkoušet a kuličky padali po 10 metrech přímo dolů.Zkoušel jsem to štelovat neskutečně dlouho a pořád stejný výsledek.
Hop-up guma je černá guarder. Ještě jsem koukal do hop-up komory a "bublina" se tam tvoří naprosto krásně a zvětšuje se a zmenšuje při regulaci.Takže opravdu nevím v čem je problém. Přišel jsem sem na forum s tím že se tady určitě musel takový problém vyskytnout ovšem projel jsem snad celou sekci problémy a prostě jsem to nenašel.

Díky za rady.

12 úno 2015, 16:47
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Kuličky padají dolů, L96
Mastná gumička? Příliš nízkej výkon kvůli únikům mezi hlavou válce a komorou?

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

12 úno 2015, 17:33
Profil ICQ
Četař
Četař

Zásobník jsem si trochu prostříkl silikonem,ale nemyslím že jsem to udělal nějak drasticky. Jinak myslím že nízkej výkon to nebyl, protože jsme pak zkoušel kuličky hodit do hlavně a nabít, ano až tak velký jsem prase :D a letěla rozhodně dál a nepadala.
Myslíš že mám zkusit vyměnit hop-up gumu?

12 úno 2015, 18:17
Poručík
Poručík

ono by bolo fajn to dat na merak ci to je vykonom zbrane, co je dost pravdepodobne, ak tvrdis ze to leti len 10m tak to je strasne malo aj na vypnuty hop.

skus sa pohrat s teflonovou paskou, pod gumu na hlavni jej trosku namotaj a ustami skus prefuknut hlaven ci ti unika niekade vzduch. dalej si pozri ci ti tryska dosada az na gumu.

skontroluj pritlacne ramienko ci nie je prasknute/poskodene, skus tvrdsi pritlacny valcek a v konecnom dosledku mozno aj inu tvrdost gumy.

U mna prekvapivo fungovala makkucka guarder priesvitna a to mam plynovku od aresu s viac ako 500 fps, tvrde gumy od AT a systema nemali vobec dobry efekt na hop up

ICS MARS DMR ( 485 fps )
JG BAR10 Gspec ( 550 fps )
ICS BLE XAE

13 úno 2015, 09:46
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Díky za rady,
Jinak měřák k dispozici bohužel nemám a nevím o nikom kdo by měl.Ale myslím si že to tím nebude, občas se mi stalo že se kulička zadusila, tak jsem vyndal zásobník znovu nabil a kulička vyletěla a letěla rozhodně dál a nepadala.Moc si to neumím vysvětlit.
Je možný že jsem udělal někde chybu-při instalaci? Něco blbě otočil nebo tak?
Jinak i přesto zkusím pásku, vyměnit gumu,zkontrolovat ramínko atd..
Ještě jednou díky za rady a pokud by vás něco napadlo v čem by mohl být problém prosím napište.

13 úno 2015, 13:11
Četař
Četař

Jo ještě jsem zapomněl dodat že hlaveň je od SRC ale nevím jestli by chyba mohla být tady...

13 úno 2015, 13:19
Poručík
Poručík

este je jedna moznost,

mne sa raz stalo ze som mal od vyroby krivu hlaven, ked som dal hop gumu opacne, cize strelba bola bez pritlaku, a hlaven v komore otacal do roznych smerov, gula lietala jasne podla zakrivenia. Odporucam mozno skusit aj toto.

ICS MARS DMR ( 485 fps )
JG BAR10 Gspec ( 550 fps )
ICS BLE XAE

13 úno 2015, 13:31
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Díky za rychlou odezvu, je tu možnost že by to bylo aj větší zimou? Když jsem to zkoušel tak bylo asi 5 stupnu, před chvílí jsem to zkoušel z okna na zahradu( asi 5 minut) a lítalo to už tak 40m, takže moc nevim co si mám myslet včera to skoro nestřílelo a dneska už ano? :D
To s tou hlavní zkusim taky.
Díka za radu.

13 úno 2015, 14:20
Podpraporčík
Podpraporčík

Tak všechny gumičky, i těsnění vlivem nízké teploty tuhnou. Já jsem měl s guarder gumičkou v MB-01 obrovské problémy při teplotách, blížící se mrazu.
Doma z okna střílela přes 60 metrů, venku mi tu kuličku ani nevyflusla.
Zkontroluj si těsnost a možná bych zkusil odmastit gumku, nebo zkusit nějakou jinou :)

13 úno 2015, 22:13
Svobodník
Svobodník

Tak to bych měl uplně stejný problém. Puška Well L96, namontovaná nová hop komora od Airsoftpro gen.II, guma Guarder černá, hlaveň Guarder 6,02, kule Madbull, puška s maximálně povoleným hopem vystřelí tak cca na vzdálenost 10-15 metrů velice pěkně, rychle, a potom ta kulička prudce zahne do země, pokud hop utáhnu, je to ještě horší, až do okamžiku, kdy kulička ani nevyjde z komory.... Guma by měla být daná správně, protože ještě před zasunutím vnitřní hlavně s komorou do vnější jsem kontroloval, zda funguje červík a guma vyjíždí/zajíždí. Nemáte někdo prosím nějaký tip? Zkoušel jsem i lehčí kule, protože jsem prvně na 150 pružinu koupil 0,36 Madbull a beze změny, ať ty 0,36, nebo 0,28.... Testováno dnes -10°, je to možné řešení? Teď mám vyndanou vnitřní hlaveň, koukám do komory a i na max povoleno je tam malinkatý výběžek hopu, téměř neznatelný, i po protlačení kuličky, ale fakt nepatrný, takže tím by to být nemělo ne? ...
Děkuji za pomoc, Marek

22 led 2016, 18:46
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]