Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 dub 2025, 23:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Zasekavani kulicek M4 podruhe 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek Zasekavani kulicek M4 podruhe
Zdravim panove,
na moji M4 (aimtop, zaklad 120) jsem vymenit celou hop up komoru za tuhle ( http://www.armymarket.cz/hop-up-komora- ... oter-d5622 ) protoze v te puvodni se zasekavaly kulicky (vevnitr byl otrep a celkove zpracovani nebylo nic moc).
Dneska po serizeni hop upu jsem zjistil ze kulicky se obcas stejne zaseknou a neda se moc seridit hop up - kazda kulicka lita uplne jinak. Sroubek serizovaciho kolecka hopupu mam podlozeny gumou aby se nepovoloval..

Taky jsem meril ustovku, z puvodnich 120 klesla na 78 m/s s 0,25g

A ted poradte, kde mam hledat problem?

24 kvě 2014, 14:49
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Zasekavani kulicek M4 podruhe
problem hledej v komore, souososti komora - mechabox, usazni hop-up gumicky, delce a tvaru zakonceni trysky

24 kvě 2014, 15:37
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík

osobně bych se konkrétně této komory vyhnul. Také jsem ji měl a úsťovka mi s ní akorát spadla. Ani po různých výměnách gumičky jsem to nerozchodil. Do AimTop radím červenou AsPro komoru nebo můžeš zkusit SHS, G&P. Na to vyzkoušet více gumiček a použít trysku SHS, která mi přinesla nejlepší výkon jak v podávání, tak v úsťovce.

TM Glock 17 - 0.8 J

25 kvě 2014, 13:23
Profil ICQ
Četař
Četař

Jen pro informaci, problem snad konecne vyresen. Uz jsem pravdu nevedel kudy kam, zbran jsem dvakrat rozmontoval do sroubku a problem porad pretrvaval. Tak jsem dneska koupil novou trysku a pri jeji vymene jsem konecne odhalil pricinu. Vytahnul jsem hlaven a v HopUp komore byla nabita kulicka, coz by nebylo nic zvlastniho..ale vubec nechtela vypadnout ani jednou stranou. Tak jsem to rozdelal a v hlavni (klasika co davaji do AimTopu z vyroby) byl takovy maly otrep, pri svetle vubec nebyl videt az kdyz jsem si to nasvitil do detailu baterkou tak se objevil. Zasekavaly se v nem kulicky (ne vsechny, jen nektere), bylo jich par co jsem dokonce musel vytlacit vyterakem. Po jemnem zbrouseni toho otrepu (pouzil jsem jen smirkovy papir) uz kulicky propadavaji uplne krasne a pri vecernim testu se mi vevnitr nesekla ani jedna kulicka. Zitra to jeste otestuju vic..

31 kvě 2014, 00:42
Generál major
Generál major

no vida tak si na to prisel :-) ... parada

jinak ohledne ty komory jak psal kolega vyse, osobne s ni nemam problem daval us jsem jich nekolik a pohoda... davam prednost prowin ale tahle spatna neni

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

05 čer 2014, 10:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]