Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 dub 2025, 22:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 M4 RIS AimTop 150 m/s - spatne podava 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek M4 RIS AimTop 150 m/s - spatne podava
Zdravim,

poridil jsem od AT zminenou M4 od vyroby upravenou na 150 m/s se 130 brkem, provedl doporucovany upravy (vrtnutej valec atd, jak to doporucujou chrudimaci). Nicmene se sralo podavani (zasobnik AT co prisel se zbrani, guarder cerna guma). Pravidelne to prestavalo strilet, musel sem zamavat se zbrani, pak se to vetsinou vzpamatovalo. Sacoval sem to na komoru, tak sem poridil kovovou zlutou SHS (opet cerna guma Guarder). Problem se jevil vyresenej, nicmene po case se to zacalo zase srat, sice ne tak ze by prestala podavat uplne ale nevyleti treba kazda 5-10 kule.

Takze bych se rad poptal, zda-li se s tim nekdo uz setkal. Kolega poridil to samy a taky mu po cca 500 vystrelech prestala podavat, poridil taky SHS komoru a taky obcas blbne. Mam k tomu i dalsi AT zasobnik, takze tema to nebude, pokud nejsou na hovno vsechny. Problem je ze jinej nez AT se tam asi narvat neda

05 kvě 2011, 14:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Nový příspěvek Re: M4 RIS AimTop 150 m/s - spatne podava
lohdaj píše:
Zdravim,

poridil jsem od AT zminenou M4 od vyroby upravenou na 150 m/s se 130 brkem, provedl doporucovany upravy (vrtnutej valec atd, jak to doporucujou chrudimaci). Nicmene se sralo podavani (zasobnik AT co prisel se zbrani, guarder cerna guma). Pravidelne to prestavalo strilet, musel sem zamavat se zbrani, pak se to vetsinou vzpamatovalo. Sacoval sem to na komoru, tak sem poridil kovovou zlutou SHS (opet cerna guma Guarder). Problem se jevil vyresenej, nicmene po case se to zacalo zase srat, sice ne tak ze by prestala podavat uplne ale nevyleti treba kazda 5-10 kule.

Takze bych se rad poptal, zda-li se s tim nekdo uz setkal. Kolega poridil to samy a taky mu po cca 500 vystrelech prestala podavat, poridil taky SHS komoru a taky obcas blbne. Mam k tomu i dalsi AT zasobnik, takze tema to nebude, pokud nejsou na hovno vsechny. Problem je ze jinej nez AT se tam asi narvat neda

mě to taky jebalo ... je to zásobníkem :)

05 kvě 2011, 14:46
Svobodník
Svobodník

mno jo, ale sere se to uz se trema fungl novejma, tak sem mel pocit ze by to mohlo bejt necim jinym, treba tryskou. Takze rada je koupit dalsi od AT ?

05 kvě 2011, 14:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

lohdaj píše:
mno jo, ale sere se to uz se trema fungl novejma, tak sem mel pocit ze by to mohlo bejt necim jinym, treba tryskou. Takze rada je koupit dalsi od AT ?

ne. To je totiž těma zásobníkama od AT. Buď vlepit do šachty ze zadní strany několik vrstev černé izolačky nebo koupit jiné. Levná a funkční varianta je Dboyi, neviklají. Schválne zkus střílet tak, že přitlačíš zásobník směrem dopředu a nahoru. Špatně to prostě dosedává na hop komoru. Stejnětak to byl můj problém. Myslel jsem, že to je tryskou, komorou. Trysku jsem ohobloval asi o milimetr a furt nic (teď mam teda novou), komora nic. V každým případě ta základní komora je furt kvalitní.

opravdu stačí ten zásobník

05 kvě 2011, 16:02
Četař
Četař

Mluvil jsem s týpkem z ASPro a je to údajně hopovou komorou, co je v těhle AimTopech. Má být trochu kratší (směrem do zásobníku) Údajně dodnes nenašel tlačák, který by dobře podával v těhle zbraních. Mám ji taky, takže trochu pech :? Výměna hopový komory to ale vyřeší.

23 kvě 2011, 08:58
Svobodník
Svobodník

Panove muzete mi poradit ? :) mam podobnej problem , proste zasobnik co byl k tomu podava mizerne.Mam uplne stejny typ zbrane jako je tady jmenovany.Mam tedy vyndat cernou kobercovku a nebo hledat novou hop komoru ? :)

Diky

20 bře 2014, 16:28
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]