Ahoj potřeboval bych menší help. Mám doma mauální L85A1, mám jí jen tk na střílení na cíl. Jen mi nedávno přestalo jít nabíjení. Nejde natáhnout. Nevíte někdo prosím co s tím nebo nemáte někdo nějaký schéma než to rozeberu abych to pk mohl zs složit a dal vše na správné místo.
10 čer 2013, 20:02
Carrier
Štábní praporčík
Registrován: 16 říj 2012, 10:04 Příspěvky: 164 Bydliště: Jižní Čechy
Re: L85A1 nelze nabít
Pokud něco rozebíráš prvně, dělej si fotky... Udělej si kompletní dokumentaci kde co bylo a podle toho to složíš. Rozebral jsem takhle i motor od Hondy a pořád jede
_________________ Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat ! Desert Eagle 50.AE GBB Stoner Rifle, SR-25 AEG
10 čer 2013, 22:34
Skinny
Svobodník
Re: L85A1 nelze nabít
Dobra tky jedna z moznosti =D. A nevis co by to tam tomu mohlo vadit?
"nejde nabit" je dost malo informaci. jestli natahnes zaver a on se nezasekne a hned se vrati zase dopredu, tak bych to videl na ulomenou hranu bud zachytu nebo na pistu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 133 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru