Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 12:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 motorek hřeje 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek motorek hřeje
zdravím koupil jsem nový superzátěžový motorek shs , po rozbaleni a vyskoušení jsem zjistil toto , motorek jsem zapojil na prudko na baterku a po cca 3 vteřinách se začal hrozně přehřívat , bylo mi to divné a tak jsem ho dal do klasické sestavy 120 brko ,kola 32:1 žádný extrém , po pár výstřelech baterka vybitá , nabil jsem tnovu baterku a když jsem ho pak znovu skoušel na prázdno asi po cca 10ti sekundách provozu na prázdno se na motorku upálil drátek od uhlíku a ta přítlačná pružinka , vyměnil jsem uhlík i pružinku a znovu skusil , a po cca 10ti vteřinách znovu upáleno , na té stejné straně , nevíte někdo co s tím , na šopu kde jsem to kuopil dělají samozřejmě mrtvé brouky ikdyž už jsem jim psal 3 mejly , takže asi 750 v prdeli že ?
díky za každou pomoc .

04 zář 2012, 21:09
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: motorek hřeje
Co jsi použil za baterku? Jako SHS motory hřejou, to se obecně ví a točit AEG motorek 10s na prázdno není moc dobrej nápad, ale takhle by to tedy dopadnout nemělo. A ten kvér, kterej motorek blbě tahal, funguje s jinym motorkem normálně?

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

04 zář 2012, 22:03
Profil ICQ
Desátník
Desátník

baterka 11,1 , s jiným motorkem to jede v pohodě , půl minuty (na prázdno ) a ani trošku se nezahřeje , i v té zbrani to s obyčejným motorkem jede ,motorek se hřeje řekl bych normálně , po klasických 10-ti kuličkových dávkách skoro žádné zahřátí . Na tom shs motorku je zajimavé to že jak tam jsou ty dva pouzdra na uložení uhlíku (nebo jak se tomu nadává ) tak to jedno je naprosto v pohodě a to druhé je úplně černé (to kde to upaluje uhlík a pružinku ) , myslím že je problém někde tady , nemáte někdo skušenosti s opravou motorku ? mám doma 2 základní motorky , tak bych s toho rád něco poskládal .

05 zář 2012, 13:00
Desátník
Desátník

11,1 s klasickým motorkem vše OK

05 zář 2012, 13:09
Desátník
Desátník

vyřešeno , vyměnil jsem ten vrch (odšrouboval 2 šroubky ) kompplet celý kde jsou ty uhlíky a konektory , dal jsem tam z jiného motorku a jede to jak pila .

05 zář 2012, 19:21
Moderátor
Moderátor

Příště akorát prosím používej edit namísto psaní tuny příspěků pod sebe. Jinak fajn, žes to vyřešil, asi jsi dostal blbej kus SHS motorku, to se stává.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

06 zář 2012, 11:05
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]