Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 dub 2025, 12:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 D-Boys / Kalash RK02 (AK74) HELP 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek D-Boys / Kalash RK02 (AK74) HELP
Zdravim, mam taky problem pred nedávnom som kúpil zbraň "AK DB RK-02 AKS-74 Full Metal" Od http://www.eagleguns.cz . Vyskúšal som ju fungovaala asi 1 minútu a potom sa vybila tak som nabil akumulátor. Po nabití som ju vyskúšal znova, skúšal som či funguje prepinanie semi/auto všetko fungovalo bezchybne avšak zbraň fungovala len asi 2 minúty potom prestala ísť. Pri stlačení spúšte(ak je zapojený akumulátor) je počuť len také slabučké puknutie, ak akumulátor zapojený nieje puknutie počuť nieje.Tak som im zbraň poslal na reklamáciu. Po 2 týždňoch sa mi vyjadrili že zbraň je v pohode, ze vraj bol len vybitý akumulátor a že mi ju posielajú s5. Dneska mi prišla, vyskusal som ju 2X strelila a potom zas to isté ako naposledy. Tak som dal nabiť akumulátor. A nesla aj tak. Kde môže byť chyba? Pokial mi nevydokladujú že tá zbraň bola v servisnom stredisku budem odnich žiadať nahradenie nákladov. Ale chcel by som ju opraviť sám, prípadne to dať opraviť niekomu na slovensku lebo tomuto obchodu uz nejak neverim. Ďakujem za každú reakciu.

17 říj 2011, 21:52
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: D-Boys / Kalash RK02 (AK74) HELP
kup si kvalitni 9.6V akumulator, ty zakladni stoji za starou backoru

18 říj 2011, 05:08
Profil Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

diky skusim teda poriesit novy akumulator. A este mam jeden problem :D zbraň som rozobral naolejoval (mylsim mechabox) a znovu poskladal ...ale je tu taky problem ze ked strielam na semi tak sa mi zasekava spušť vzadu neviem čim to bude pretože na auto ide v pohode ( asi som tam cosi zle zlozil alebo neviem ale skladal som to podla videa)....PLS help

20 říj 2011, 14:49
Moderátor
Moderátor

dal jsi spatne pruzinku na spoust, spravne nasazena je takto:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/rp ... pk_174.jpg

20 říj 2011, 15:34
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor

tak pojem "zasekava spoust" muze byt to ze ji pri semi musis po vystrelu rucne popostrcit spoust dopredu, to je problem spatne usazene vratne pruzinu na spousti:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/rp ... pk_174.jpg

nebo ze pri prepnusi nebo po vystrelu se spoust zasekne jako kdyby byla zajistena, to je problem spatne pozice kol kdy je ramínko přerušovače střelby v mezipoloze a blokuje člunek spouště.
To ma na svedomi bud slaba baterie, spatne vypodlozkovana kola, neserizeny pritlak motoru, drhnouci pist nebo nedostatecna kabelaz

EDIT: Jeff byl rychlejsi a ja se s tim tak sepisuju :(

20 říj 2011, 15:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

ano je to tak dal som zle tu pruzinku ona mi odtial vyletela a nevedel som presne ako tam bola ...na videu to nebolo moc vidiet dakujem moc hoši mate to u mna :)...

20 říj 2011, 15:45
Desátník
Desátník

Díky za odpovědi!!!!
Na internetu to není zrovna přehledný co se týká výrobců ale přece jen sem měl úspěch !
Můžete zhodnotit námi vybranou zbraň?
Kód:
http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=685

Zatím díky!

31 říj 2011, 18:16
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]