|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
11dzefo11
Podporučík
|
VFC vs Classic Army
Zdravim chcem sa spitat co je lepsie SCAR od VFC alebo M15A4 R.I.S od Classic Army? viem ze su to rozdielne typy zbrani ale proste mi to neda Ďakujem. Upraveno název. Jestli chceš ptát, tak nejdřív piš správně.TomLame
_________________ VFC SCAR L (sp110) D-boys Kac PDW TM Hi-capa 4.3 xtreme
Naposledy upravil 11dzefo11 dne 28 črc 2010, 15:31, celkově upraveno 1
|
27 črc 2010, 20:11 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
Re: WFC vs. Classic Army
Ze začátku... já myslel, že je to VFC, ne WFC. Pokud chceš tunit, kup M4, protože vrtat do VFC je proti přírodě. CA je kvalita, ale VFC je uberkvalita. SCARy mají občas lehké problémy s hop komorama, ale není to žádný armagedon a náhradní jsou k sehnání (i když ne v takové míře jako u Coltu). Pokud chceš kvér v základu a na věky, tak hurá do VFC. Já teda osobně neviděl kvalitnější, spolehlivější a hezčí základy. Mít ty prachy, taky koupím SCAR...
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
27 črc 2010, 22:40 |
|
|
|
11dzefo11
Podporučík
|
Re: VFC vs Classic Army
pretoze chcem jednemu chlapikovy vymenit moju M4 za scar a neviem sa rozhodnut a chlapik v tom SCARe uz vrtal, menil piest lebo na tom povodnom sa mu zuby zodraly tiez spravil mosfet, vimenil loziska
_________________ VFC SCAR L (sp110) D-boys Kac PDW TM Hi-capa 4.3 xtreme
|
28 črc 2010, 16:55 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|