|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
Nechávat plyn v pistoli ?
Autor |
Zpráva |
Vencafootball
Štábní praporčík
|
Nechávat plyn v pistoli ?
Jednoduchá otázka, je lepší před delším nepoužívání zbraně plyn ze zásobníku vypustit, nechat ho tam nebo je to úplně putna ?
_________________ Dobře, nepřátelé jsou vlevo, jsou vpravo, jsou před námi, jsou za námi… tentokrát nám neuniknou. Lit. Gen. Lewis B Puller (obklíčen 8 nepřátelskými divizemi)
"Ustupujeme směrem k nepříteli." admirál William F. Halsey
|
01 čer 2010, 18:27 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: Nechávat plyn v pistoli ?
Rozhodně nechat. Nemusí bejt třeba zásobník plnej, ale když ho necháš úplně bez tlaku, odejdou ti těsnění.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
01 čer 2010, 18:30 |
|
|
|
Vencafootball
Štábní praporčík
|
Jo takhle, já právě myslel že když bude pod tlakem tak že to poškozuje těsnění, každopádně díky
_________________ Dobře, nepřátelé jsou vlevo, jsou vpravo, jsou před námi, jsou za námi… tentokrát nám neuniknou. Lit. Gen. Lewis B Puller (obklíčen 8 nepřátelskými divizemi)
"Ustupujeme směrem k nepříteli." admirál William F. Halsey
|
01 čer 2010, 19:26 |
|
|
|
Jerson
Plukovník
|
Mám Marui Desert Eagle a zásobníky v pohodě fungujou, i když je vystřílím a půl roku nechám ležet. Teď už jsem je tedy začal nechávat trochu naplněné, ale nenám s nimi problém tak nebo onak.
|
01 čer 2010, 21:30 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Mno jako působí na ně tlak, ale taky se mažou, protože plyn obsahuje silikon. Tlak jim vcelku nevadí, jsou na něj dělaný, ale pokud zůstanou suchý, tak časem odejdou (je to otázka měsíců, takže když zůstane dva tři tejdny prázdnej je to buřt), takže z tohohle pohledu je lepší nechat zásobník trochu plnej. Samozřejmě nejlepší řešení je vyndat těsnění a naložit je do silikonovýho oleje, ale kdo by se s tim vždycky na ty dva tři tejdny s*al.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
01 čer 2010, 21:41 |
|
|
|
Hetflik
Štábní praporčík
Registrován: 26 srp 2009, 18:01 Příspěvky: 143 Bydliště: Rtyně v Podkrkonoší
|
A platí to samý i pro CO2?
_________________ Kdysi jsem slyšel moudrá slova. Kdyby každý člověk šel k nejbližšímu památníku obětem válek a řekl by "Už nikdy víc" a myslel by to opravdu vážně, Války by zůstali pouze v učebnicích dějepisu.
|
01 čer 2010, 21:49 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Já doporučuji ponechávat lehce pod talkem.když jsem je měl prázdně tak mi rychleji odešlo těsnění.
_________________ Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní! www.gsas.ic.cz
|
01 čer 2010, 22:30 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|